UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Смотря какую. На монобанк можно в самом приложении монобанк через эпл пей перекинуть напрямую. Или же использовать посторонние приложения такие как PayPal, Wise и т.п.
-
Доброго ранку! Підкажіть будь ласка чим ви відпираєте білі речі? я дитячі як щ плямами закидаю такі і витягую🫣а з шкарпетками взагалі біда, ніби і не прались...
-
Добрый день, подскажите пожалуйста кто как отправляет деньги на украинскую карту ? Спасибо
-
Продам диван- лише 40$ . Стан ідеальний) Доставки немає) Пишіть в особисті повідомлення )
-
Согласна на любую работу Помогите,подскажите😊
-
Дайте посилання будь ласка
-
Ахах:-) Хардкор сервер с permadeath
-
Ой ну наш досвід тільки наш, у вас може бути прекрасний відповідальний консультант. І є тисячі випадків коли саме з консультантом люди отримували статус абсолютно не переживаючи.
-
Всем привет ! Если кто-то собирается покупать в ближайшее время симку fido то у меня есть купон на первую активацию в размере 100 баксов , продам за 80 . П.С. Могу вместе с вами пойти в салон и при агенте активировать :) Купил по ошибке
-
Всім доброго ранку. Таке питаннячко: хто збирається завтра дивитися бокс? Про якому каналу будуть транслювати в Канаді? Чи треба дивитися тільки через якийсь окремий ресурс?
-
Підкажіть, будь ласка, а що саме було "невдалим" бо теж в роздумах?
-
Добрий день. Допомагаємо чоловікам з виїздом з України в Європу, на законних підставах. Пишіть для уточнення подробиць.
-
Я в субботу точно нет
-
Давайте голосование. Я пас на этих выходных
-
В вс сбор на настолки планируется?)
-
Ты какие профы взял в итоге? Я вот только прибежал в деревню Кровавого Копыта
-
Мы були вчора у Miller Galina на консультації і от теж думаємо чи самім пробувати чи звернутися до них
-
Мне тоже валорант больше нравится, хотя кс 1.6 это дааа, были времена))))
-
Після не дуже вдалої спроби працювати з адвокатом, вирішили самі. Частину досвіду хочемо взяти закордонного.
-
Не знаю, у мене і брат, і друзі усі отримували атестати у коледжах 🤷♀️
20 Jan 2023, 19:11
166088/372413
6 minutes ago