UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продаємо все в ідеальному стані! Більшість речей майже нові!
-
Доброго вечора! Сьогодні мій син знайшов driver license на 14 St. SW на ім’я Лілія Р…., які видані в травні цього року. Може хтось в цієї групі знайом з цією дівчиною, підкажіть їй будь ласка.
-
Купіть хумідіфаер, повітря занадто сухе + тиск тут інший. Якщо тіки приїхали - за 2-3 тижня пройде
-
У неділю сплав по боу, через тиждень або 2 - збір на шашлики
-
Ребята , подскажите пожалуйста, после того как сдал x-ray в лаборатории, через день пишут с больницы , что "доктор получил ваши результаты и хочет увидеться для дальнейшего осмотра" Из семьи пришло такое письмо только мне. У кого то было такое? Уже волноваться начинаю ...
-
Було. В лс можу розповісти
-
iPhone 12 128 gb Ідеальний стан корпусу.Ні тріщин ні царапок. Все працює ідеально.Купувався в Європі,тому 100% не на лізингу ,не в кредит і так далі. 87 % батарея ,наклеєне захисне скло + одне в подарунок і 3 чохли. Ціна ~520 кад.( бажано кешем,але можливо й трансфером) Мешкаю на Вікторія парк ,можу під‘їхати сітрейном. Дякую!
-
через страховую компанию, в которой вы страховали свое авто или через сайт Полиции областной, но мне ответ из полиции идет уже 3 месяца))) Со страховой получила быстро
-
Сталкер, кстати классный, мне понравился в свое время да и второй по роликам и механике должен быть интересным. Халфлайв второй прошёл, очень понравился...
-
Ми їх також не може відпрати так як і ви. Ви перша хто запитав,всі інші експериментують. Поки без результату 🤷🏻♀️
-
Мені особисто не сподобалось. Пятки на носках не виправ і пудру з білого рушника не виправ🙃
-
Я купувала в Canada Tire. Там є вибір
-
Доброго вечора! Сьогодні мій син знайшов driver license на 14 St. SW на ім’я Лілія Р…., які видані в травні цього року. Може хтось в цієї групі знайом з цією дівчиною, підкажіть їй будь ласка.
-
У верхній частині пишите свої персональні дані. Ставите 15000 у федеральній формі і 21003 у провінційній (Альберта), так як на фото. На зворотній сторінці ставите підпис та дату. Це майже для всіх так. якщо одинока мама з дитиною чи хтось навчається у вищому навчальному закладі, або є інвалід (підтверджений в Канаді) за яким ви дивитись, то ситуація інакша. пишите мені в особисті, пояснюєте ситуацію, я напишу які суми додати до цих форм.