UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго вечора! Сьогодні мій син знайшов driver license на 14 St. SW на ім’я Лілія Р…., які видані в травні цього року. Може хтось в цієї групі знайом з цією дівчиною, підкажіть їй будь ласка.
-
У верхній частині пишите свої персональні дані. Ставите 15000 у федеральній формі і 21003 у провінційній (Альберта), так як на фото. На зворотній сторінці ставите підпис та дату. Це майже для всіх так. якщо одинока мама з дитиною чи хтось навчається у вищому навчальному закладі, або є інвалід (підтверджений в Канаді) за яким ви дивитись, то ситуація інакша. пишите мені в особисті, пояснюєте ситуацію, я напишу які суми додати до цих форм.
-
Це місцевий "кабанчик"
-
Так, самі дешеві в Долорамі. Ще часто в Canada Tire бувають по знижкам
-
Продаю розкладне крісло! 100$ New New New!!!! Має багато різних положень! безкоштовна доставка!
-
Дякую
-
Юзайте сайт kiwi, с Калгари точно надо с пересадкой лететь в Польшу На Киви вбивайте какие города нужны и смотрите доступные пересадки Но покупать билеты советую напрямую на сайтах компании. На киви не стоит, много жалоб было По цене не отличилось ни разу, как летала
-
Польша
-
Продам сіл та стільці за 50$ Можлива безкоштовна доставка 🚚 у подарунок невеликий мангал!!!
-
хтось літав з Канади до Європи, де купити квитки дешевше ?