UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
"NEЗALEЖNIST’" 🇺🇦Святкуймо День Незалежності разом 🇺🇦 Дата: 26.08.2023. Місце: Rated Ultra Lounge, 314 3 St SE, Calgary, AB T2G 0S3. 📍 🎶 Очікуйте на незабутні враження - знайома музика, відчуття дому, талановиті DJ і захоплююче шоу. 🎤 На вас чекає виступ В’ячеслава Кретова, фіналіста "Голосу країни", який своїм неперевершеним голосом подарує незабутні емоції. 🎧 Під час заходу виступатиме DJ Paganizm, який підігріватиме атмосферу ще більше! Також вас пригостять музикою відомі українські артисти електронної танцювальної сцени, що нададуть особливу атмосферу на танцполі. 💃🕺 🎉 Запрошуємо всіх, хто хоче насолодитися позитивною енергією, потанцювати та відсвяткувати яскраво і весело. Не пропустіть цей захоплюючий захід! Нехай ця подія стане втіленням нашої сили, духу та гордості за незалежність України. Разом ми святкуємо не лише своє минуле, а й будуємо майбутнє. 🎟 Отримайте квитки на Eventbrite та слідкуйте за нами на Instagram для додаткової інформації. ➡️ КУПИТИ КВИТОК ⬅️
-
Та вот что-то уже не уверен... Потому что 200 стоят Сумерки империи, на которые я слюни пускаю, а варкрафт дороже... Наверное все же 320
-
Мы подойдём после 6
-
Ну поздновато написал, то ли 220 то ли 320...дорогая штукень в общем
-
Добрий день, є 2 квитки на Barbie, Cineplex Seton VIP зал (18+) , неділя 27.08, 11.45. 8cad за два. Кому цікаво - пишіть в ПП
-
Скиньте дані в особисті, я подивлюсь контакти
-
Актуально?
-
Це непотрібно
-
О, у меня подобное было, когда на складе работала. Это из-за сухости воздуха, все верно Купите увлажнитель, включайте на ночь Это на самом деле помогло. Причем проблема была в принципе и с кожей, и с глазами из-за сухости Как минимум повысьте влажность в жилье, в спальне на ночь особенно
-
Муж мій вже відвіз за адресою, вказаною в документі. Дякую всім небайдужим!
-
В Walmart