UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Да, мы так думали когда подписывали договор. По итогу нам сказали что все что там написано это для лендлорда а не для нас. Так то они правы, если выезжать раньше срока, ты либо оставляешь залог и договариваешься с лендлордом ибо на тебя подают в суд если с лендлордом не договорился и тогда платишь столько сколько скажет суд.
-
Всем привет. Еду в Yoho national park сразу на 3 водопада Takakkaw, twins and laughing falls. Трейл займет 3-4 часа. Можем также заехать на озеро Эмеральд. Есть 3 места. 40$ с человека. Выезд сейчас. Заеду за вами. Дорога 2 часа.
-
iPhone 12 128 gb Ідеальний стан корпусу.Ні тріщин ні царапок. Все працює ідеально.Купувався в Європі,тому 100% не на лізингу ,не в кредит і так далі. 87 % батарея ,наклеєне захисне скло + одне в подарунок і 3 чохли. Ціна ~520 кад.( бажано кешем,але можливо й трансфером) Мешкаю на Вікторія парк ,можу під‘їхати сітрейном. Дякую!
-
Продам крісло в комплекті з підставкою для ніг - 30$ Доставки немає) Знаходжусь в Downtown) Пишіть в особисті повідомлення)
-
Сьогодні буде гульба ?Підскажіть!
-
Они не пустые, ну по виду видно что коллекция потому что они все разные....
-
"DEEPDOWNINSIDE’" – івент. Дата: 26.08.2023. Місце: , за адресою 731 10 Ave SW, Calgary😉 Для вас будуть грати 2 Канадськи Dj DJ Mixol Producer and DJ Seyeuzumaki ми підготували для вас новий трек 🖤🤗🇺🇦🇨🇦 DJ and Producer Luzhik from Ukraine 🇺🇦 Я для вас буду грати Melodic Techno , Progressive House Чекаю на вас 🥁🫶 Хлопці будуть грати танцювальний Tech House Взагалі це вечірка для тих хто любить underground Music - я сама з міста Одеси 😎🖤то обіцяю подарувати вам трохі Одеського настрою та може і Миколаївського БЕЗКОШТОВНІ КВИТКИ ви можете придбити по цьому посиланню 👉 (TICKET FREE RSVP BEFORE!! 11PM) БЕЗКОШТОВНИ КВИТКИ ДО 11 PM
-
Дякую )
-
Хто знає?
-
Є ще якісь тусовки сьогодні?
-
Спасибо
-
Добридень! підкажіть будь ласка, де можна відзначити день народження дочки 6 років?
-
Дякую