UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Сьогодні буде гульба ?Підскажіть!
-
Они не пустые, ну по виду видно что коллекция потому что они все разные....
-
"DEEPDOWNINSIDE’" – івент. Дата: 26.08.2023. Місце: , за адресою 731 10 Ave SW, Calgary😉 Для вас будуть грати 2 Канадськи Dj DJ Mixol Producer and DJ Seyeuzumaki ми підготували для вас новий трек 🖤🤗🇺🇦🇨🇦 DJ and Producer Luzhik from Ukraine 🇺🇦 Я для вас буду грати Melodic Techno , Progressive House Чекаю на вас 🥁🫶 Хлопці будуть грати танцювальний Tech House Взагалі це вечірка для тих хто любить underground Music - я сама з міста Одеси 😎🖤то обіцяю подарувати вам трохі Одеського настрою та може і Миколаївського БЕЗКОШТОВНІ КВИТКИ ви можете придбити по цьому посиланню 👉 (TICKET FREE RSVP BEFORE!! 11PM) БЕЗКОШТОВНИ КВИТКИ ДО 11 PM
-
Дякую )
-
Хто знає?
-
Є ще якісь тусовки сьогодні?
-
Спасибо
-
Добридень! підкажіть будь ласка, де можна відзначити день народження дочки 6 років?
-
Дякую
-
Евгений Сантехник: +380673760710;
-
Дякую. На сайті вказано 100 дол зараз оформлення візітора
-
Будемо думати як краще зробити Дуже вдячна 🙏
-
Для дітей дозволено брати візочки і суміші для годування\сік поза лімітами. З нами летіли то візочки здавали прямо перед заходом в салон і вони десь в салоні стояли і при виході відразу людям віддавали. Єдине що по їжі сказали дитина має бути не старша 2хроків. Краще почитайте на сайті авіакомпанії конкретний вік.