Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦

UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
380.9k Posts 16.1k Posters 549.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5479697012T Offline
    t5479697012T Offline
    Rostyslav
    wrote on last edited by
    Пару постів вище є подія
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Grant Agadzhanov
    wrote on last edited by
    Кто знает, есть ли упаковка багажа плёнкой в аэропорту Калгари?
    1 Reply Last reply
    0
  • t447531221T Offline
    t447531221T Offline
    Yarek
    wrote on last edited by
    Адекватные🤔🤔 ты явно не про себя))
    1 Reply Last reply
    0
  • t654901895T Offline
    t654901895T Offline
    Afreydaaa
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Заберу або куплю диван розкладний!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t234241652T Offline
    t234241652T Offline
    Igor Orlik
    wrote on last edited by
    Доброго дня. На підселення! З 1 листопада 2023 року звільняється 1 кімната в дуже класній великій 2-bedroom квартирі в районі Mission, біля Даунтауну, 111 25 Av SW. В квартирі проживає один хлопець 33 років. Можна хлопця, дівчину, або навіть пару – квартира достатньо велика. До ваших послуг половина квартири - 1 спальня, власна ванна кімната (з повноцінною ванною), власний гардероб. Квартира з сучасним свіжим ремонтом (зима 2023), будинок 2008 року, 1 поверх, високі стелі, кутове розташування, великі вікна. В квартирі дві великих вбудованих шафи, загальна велика вітальня і кухня, своя власна тераса на внутрішній двір. Площа – 100 метрів. Є ВСІ МЕБЛІ. В квартирі вже підключений високошвидкісний інтернет від TELUS. Вимоги: охайність, пристойна поведінка. Вартість оренди за вас – 1193 CAD на місяць (половина оренди квартири). Вода та опалення ВКЛЮЧЕНІ. Окремо оплата за електрику та за інтернет, які сплачуються пополам – електрика за місяць десь приблизно 50-60 CAD з кожного, інтернет – 35 CAD з кожного. Умови - Депозит у розмірі місячної оренди (1193 CAD) – це на той випадок, якщо ви раптово вирішите з’їхати. Є електричний камін, мікрохвильова піч, посудомийна машина, пральна машина і окрема сушильна машина, електрична плита, і дуже важливо – кондиціонер )). Опалення і кондиціонер керуються термостатом. Можна з домашніми улюбленцями, будинок pet friendly. В будинку є свій спортзал (безкоштовно), кімната розваг (дуууже велика плазма, більярд, настільні ігри, книгарня), а також загальнодоступна зона барбекю. Дуже класний район – великий сучасний будинок (15 поверхів) прямо на березі річки, пляж, є невеликий парк прямо біля дому, і 300 метрів до досить великого парку з дитячім майданчиком. Є дуже красива набережна. Дуже затишний квартал. В двох кварталах від дому (200 метрів) є супермаркет Safeway, аптека Shoppers Drug Mart, кав’ярня, і взагалі – 4 Street SW, відома своїми ресторанами і кафе. Також в пішій доступності (до 500 метрів) лікарня, дуже гарна школа, різні магазини, два банка, і т.д. Прямо напроти дому зупинка автобусу. Також всього 200 метрів до зупинки C-train (червона колія). До центру Даунтауну – 5 хв на машині. Також до центрального торгівельного центру Chinook – теж 5 хв на машині. Якщо потрібно, є паркомісце. Вартість оренди паркомісця – 110 CAD на місяць (це дуже дешево, взагалі в домах такого класу – 150-200 CAD). Дуже гарна і лояльна адміністрація. Фото і відео нижче
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина Галаева
    wrote on last edited by
    Урааааа! Нашла огурцы грунтовые для засолки, как наши, Суперстор , 3лб- 5 долларов. Подуставшие, но выбрать можно!
    1 Reply Last reply
    0
  • t447531221T Offline
    t447531221T Offline
    Yarek
    wrote on last edited by
    Рядовой шутник🤣
    1 Reply Last reply
    0
  • t5479697012T Offline
    t5479697012T Offline
    Rostyslav
    wrote on last edited by
    Ну бо я веселий Особливо, коли насвинячуся 🐷🌚🕺🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • t5479697012T Offline
    t5479697012T Offline
    Rostyslav
    wrote on last edited by
    Пані Ірино, ви причина мого життєвого невдоволення в Канаді :с Бо шашлики у Ніка не так часто відбуваються і всих цих смаколиків можливість покуштувати випадає не часто 🥲
    1 Reply Last reply
    0
  • t5479697012T Offline
    t5479697012T Offline
    Rostyslav
    wrote on last edited by
    Я цю гілку взагалі не модерую, бо немає сил сюди заходити на це все глядіти і слиною давитися 🥵
    1 Reply Last reply
    0
  • t5479697012T Offline
    t5479697012T Offline
    Rostyslav
    wrote on last edited by
    У мене є відчуття, що треба скидатися грошима та відкривати ресторан автентичної української кухні Шеф кухара вже маємо
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина Галаева
    wrote on last edited by
    І це на зиму!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5479697012T Offline
    t5479697012T Offline
    Rostyslav
    wrote on last edited by
    Бачить бог, колись я таки дійду на ту вечерю і всім вашим заготовкам на зиму - капут
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина Галаева
    wrote on last edited by
    Это ж всё заготовки на зиму, так что welcome якось на вечерю! Гадаю, що і на шашлики чоловік щось смачне вигадає!😉❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Grant Agadzhanov
    wrote on last edited by
    Какой общий объем? 1 литр спиртного может завезти один человек.
    1 Reply Last reply
    0
  • t393514656T Offline
    t393514656T Offline
    Tatita
    wrote on last edited by
    Тут все же лучше обратиться к специалисту и сдать кровь на анализ. Ибо советовать такие моменты очень неблагодарное дело. Из опыта походов в частные клиники ( загуглите, есть hair clinic Calgary). Платно. Рекомендации из клиники и нескольких других специалистов - Rogaine. Это пена с активным действующим веществом. Minoxidil 5%. Есть в меньшей дозировке, но 5% стандартная рекомендация. Самая адекватная цена в Costco. Раньше продавалось только по рецепту, сейчас можно купить без. Витамины - стандартные. Биотин все пьют. Советовать шампунь или маску -я не буду. НО , прошу вас- сдайте анализы и сходите к врачу ❤️✅
    1 Reply Last reply
    0
  • t393514656T Offline
    t393514656T Offline
    Tatita
    wrote on last edited by
    Спробуйте спочатку комплекс вітамінів, обовʼязково вітамін Д, та буде не зайвим слати гормони. Піна для волосся не дешева. Користуватися буде потрібно декілька місяців кожен день. Але ще раз, це якщо ми говоримо про складний випадок, а не 2 волосини впало. Будь ласка не хворійте та хай все буде добре з волоссям ❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alina Aleksandrova
    wrote on last edited by
    Дякую за рекомендацію ❤️ В мене, на жаль, дуже поганий досвід з канадською медициною (щось в стилі "два дні тому я сиділа у шестигодинній черзі в емердженсі з підозрою на інфаркт або легеневу емболію, мене не прийняли, прийшлося їхати на другий день, і мене знову відправили додому, де я вже чекаю на прийом сімейного лікаря") Платно, на жаль, поки не можу собі дозволити, але то таке) спробую те, що ви порекомендували 🌼
    1 Reply Last reply
    0
  • t393514656T Offline
    t393514656T Offline
    Tatita
    wrote on last edited by
    Я на дієті 🫣 Що ж ви з нами робите🤣
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tatyana 🇺🇦🇨🇦