UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
І це на зиму!
-
Это ж всё заготовки на зиму, так что welcome якось на вечерю! Гадаю, що і на шашлики чоловік щось смачне вигадає!😉❤️
-
Какой общий объем? 1 литр спиртного может завезти один человек.
-
Тут все же лучше обратиться к специалисту и сдать кровь на анализ. Ибо советовать такие моменты очень неблагодарное дело. Из опыта походов в частные клиники ( загуглите, есть hair clinic Calgary). Платно. Рекомендации из клиники и нескольких других специалистов - Rogaine. Это пена с активным действующим веществом. Minoxidil 5%. Есть в меньшей дозировке, но 5% стандартная рекомендация. Самая адекватная цена в Costco. Раньше продавалось только по рецепту, сейчас можно купить без. Витамины - стандартные. Биотин все пьют. Советовать шампунь или маску -я не буду. НО , прошу вас- сдайте анализы и сходите к врачу ❤️✅
-
Спробуйте спочатку комплекс вітамінів, обовʼязково вітамін Д, та буде не зайвим слати гормони. Піна для волосся не дешева. Користуватися буде потрібно декілька місяців кожен день. Але ще раз, це якщо ми говоримо про складний випадок, а не 2 волосини впало. Будь ласка не хворійте та хай все буде добре з волоссям ❤️
-
Дякую за рекомендацію ❤️ В мене, на жаль, дуже поганий досвід з канадською медициною (щось в стилі "два дні тому я сиділа у шестигодинній черзі в емердженсі з підозрою на інфаркт або легеневу емболію, мене не прийняли, прийшлося їхати на другий день, і мене знову відправили додому, де я вже чекаю на прийом сімейного лікаря") Платно, на жаль, поки не можу собі дозволити, але то таке) спробую те, що ви порекомендували 🌼
-
Продам речі! В ідеальному стані
-
Продам 1000 cad. 14.1 дюймів, 1080p, 512 Gb SSD, 16 Gb ОЗП. Мишка безпровідна.
-
Друзі, а підкажіть де купити супердешевих подушок з штучним наповнювачем(дешевий такий холофайбер)? Мені потрібен цей наповнювач для інших цілей) Може хтось знає)?
-
Шановні друзі та подруги, любителі активного відпочинку та всі спраглі до нових вражень! Нагадуємо, що завтра, 27 серпня, о 15 годині ми збираємося на колективний сплав річкою Bow 🌊🚣 Поки ще маємо теплу погоду та сонячні дні, варто користатися з можливості провести вихідний в колі друзів та знайомих з нашого приязного українського ком'юніті! Програма заходу включає у себе 2-х годинний сплав руслом річки, через Downtown і трохи далі 🌚 Після цього, збираємося разом ділитися незабутніми враженнями від подорожі, знайомитися🍻 з новими товаришами по веслу🛶 і просто насолоджуємося недільним вечором✨ Чарівна DJ Лужик🎧🎶 о 20:00 буде чекати на нас у затишному місці під відкритим небом, де буде творити магію музичного вайбу🔊 і просто душевну атмосферу для всіх бажаючих (включено у вартість) Беріть із собою свої улюблені напої та чекаємо вас всіх завтра від 14:40 у відведеному місці! (точна локація буде подана в групі, після реєстрації) 🗓 Коли: 27 серпня (неділя), 15:00(14:40 збір для тих хто любе запізднюватись😉) 🏁 Старт: Боунес парк 👌 Фініш: острів св. Патріка (район Calgary Zoo) 🔥 Вартість участі - 30$/люд. 📧 E-transfer: [email protected] ➡️ Пишіть в коментарі до платежу своє ПІБ Будь ласка, заповнюйте форму тільки після оплати. docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScDk8uILidPdJdZB_5jwYOVSqsATPaTP0HKh_gKFOWa4vAkig/viewform Є 7 вільних місць, не зволікайте! Будь завжди в курсі подій: @uu_adventure www.facebook.com/uu.adventure
-
А гречка есть?
-
З російським телефоном в українському чаті шукаєте житло? Якщо знаєте куди руський корабель має йти, чий Крим і знаєте відповідь на гасло " Слава Україні" то може хтось вам і допоможе тут.