UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ні🥲
-
А на машині туди не доїхати ?
-
З України дозволено виїжджати без дозволу з 16 років. З Угорщини він також може виїжджати, так як не резиден країни. Та і в Канаду без цього дозволу можно , але в Канаді він буде вважатись неповнолітнім, тож краще дізнатись чи потрібен йому тут опікун.
-
Привіт! У звʼязку з тим, що ми покидаємо Канаду, шукаємо нових тенантів у наше житло в West Village Towers. Квартира оплачена до 1-го грудня (можливе заселення раніше за домовленості з лізинг-офісом) Деталі: - адреса 887 10 Street SW Calgary, 2 хв до C-Train - 2 спальні, 2 ванні кімнати - 28 поверх - площа 1015 ft² (94 м²) - кондиціонер та опалення - повністю обладнана кухня - пральна машина та сушильна машина - гардеробна - панорамний вид - балкон - підключення 1Gb Shaw - дозволене проживання з домашніми тваринами (стягається щомісячна доплата) - охорона - тренажерний зал - місця загального користування - зона для собак - підземна парковка (175$) Вартість: - 2734$ - для нових мешканців - новий контрак - опалення і вода включені в вартість Меблі: Ми повністю меблювали житло і купили деяку техніку. Можемо домовитися, які меблі чи техніка вам будуть потрібні, і залишити їх за справедливу ціну, а інше піде під продаж. Якщо маєте якісь питанні – пишіть моєму партнеру (t.me/ojdgaf) або ж мені.
-
Интересные вы, сами правила чата(1 и 2 пункт) нарушаете, а выгоняют из чата других. Я например из Крыма, российский номер по понятным причинам, тут другой не работает. Я абсолютно против войны, поэтому и не хочу оставаться в этом регионе, в составе этой страны.
-
Спасибо большое за информацию, даже 2 литра тогда не страшно нас будет лететь вся семья, 4 взрослых и ребенок. Так что получается не проблема)
-
На Комнати на Підсилення.
-
Всім Привіт я ШУКАЮ РОБОТУ КАЛГЕРІ. ЕДМОНТОН.
-
Вже забирають. Якщо що зміниться напишу вам
-
45 доларів за людину
-
Забронювати квиток на автобус до Moraine lake
-
Добрий вечір. Плануємо завтра на lake Louise i moraine lake. Підкажіть будь ласка окрім квитка на вʼїзд в Банфф ще треба щось сплачувати ? Чи є там якісь трейли на 2-3-4 години ?
-
Супер те що треба. І хоч була там сьогодні, до цього відділу не дійшла! Дуже дякую!!!!!!