UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт, чи можна записатись до гінеколога на УЗД для підтвердження вагітності, але тільки для УЗД?
-
Доброго дня, підкажіть мені будь ласка, бо я щось розгубилась. Така сітуація. Діти закінчили 5 та 7 класи. Я спокійно чекаю нового навчального року. Тут моя срарша дитина каже, що їх якось позпреділили по класах, і в якому вона класі, потрібно подивитись в особистому кабінеті на myCBE, я почала реєструватись, і щось у мене не виходить. Номера CBE дітей є. Короче, питання таке, це обов‘зкова була реєстрація на тому сайті, і якщо я не зареєструвалась вчасно, тепер треба знову проходити реєстрування до школи по місцю життя, або йти спокійно до школи? Лист в школу вже написала с тим самим питанням, Ада може хтось тут про це знає? Дякую заздалегідь
-
@stoner_ministry @PleasePumpkin
-
Тоже самое спросите, только в телеграм чате монобанка. ht tps://t. me/mono bankbot (пробелы нужно убрать)
-
Бассейнов полно по городу)
-
Погляди в алкоголичном разделе
-
‼️УВАГА КАЛГАРІ з 1го вересня потрібні люди на работу. Оплата 22-27$ на годину Потрібні жінки та чоловіки 🇺🇦 Робота не складна, на 6-10 годин мінімальний рівень англійської мови Детально тут - @calgary_work
-
Но перевозите только в сдаваемом багаже!
-
Достатньо, при умові що літак з Грузії не запізнюється і не треба отримувати і знову реєструвати багаж
-
я спрашивала в поддержке моно заранее как быть при смене номера телефона) вот их ответ "Для зміни вашого фінансового телефону необхідно зайти в застосуток: свайп вниз - натискаєте на ваше ім’я – номер телефону."
-
Це maps.app.goo.gl/Cw3b2ChYWFvoSygt8?g_st=ic?