UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Тут вже на свій бюджет. Я ходжу всю зиму в осінніх, але я за кермом 95% часу, то ж це суто перебігти із машини кудись. Маркс непоганий, також є багато стоків з адекватними цінами. З'їздіть в кросайронмиллс, там можна цілий день гуляти по магазинах і дуже часто є всілякі розпродажі
-
трохи офтоп, але тоді питання: де купувати зимові речі? 😄
-
дякую, зрозумів ✊🏻
-
Если RBC собирает с трансюнион, логично что он им и репортит как минимум. Не встретил банков из биг5, кто бы не репортил в оба. И mismatch же может быть в имени , син, адресе ( в моем случае адрес был помехой для обоих, а equifax еще и син неправильно в профайле держал, отсюда и не обновлялся адрес.) Upd: Anyway, человек вашим ответом доволен, и нет смысла копать.
-
Тільки як з Мексики. Я завжди літаю своїм ходом, орендую житло на Booking com. або Airbnb. Пакетні тури, то якщо людина цілими днями хоче лежати в готельній зоні біля басейну, їсти і пити...якщо подорожувати і бачити всього якнайбільше то пакет тур точно не підійде.
-
Вітаю! Нагадую, лишилось тільки 2 дні знижок до 50% на телефони iPhone 14 серії та Samsung S23. За подробицями пиши в особисті.