UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Перевірте у paystub, у вас можуть забирати ще щось окрім податку та внесків. Або ви заповнили TD1 форми не коректно і не вказали, що $15000 і $21003 будете claim
-
Тю, тут пів міста було перекрито коли вони з камерами бігали по меморіал і 5й авеню 😁
-
Ну місяць звісно. Тільки почав працювати
-
За який період зарплата? Якщо за місяць, то податків разом з обов’язковими внесками має бутиине більше 20%
-
Доброго дня. Хтось підкаже по такому питанню? Сім'я 3 людини (дитина 11 років), я один працюю (офіційно). Зарплата приблизно 3300 грязними. Порахував налог - виходить 35.4% Це нормально чи ні?
-
Тобто ви маєте на увазі оформлення виїзду на пмж з України? Я планую таке зробити для неповнолітніх дітей. Але як зробити це чоловікам, тим більше тим хто виїхав давно-мені здається нереально.
-
Українського ПМЖ, бо не відмовлялись від громадянства і ніяк не ставили штампи, воєнкомати, коли виїхали багато років тому. От і цікаво, чи хтось робив все по-правильному документально, вже живучі в Канаді
-
Так
-
Кішечка Хузейра шукає собі сімʼю яка її прийме до себе! Вона дуже дружелюбна, грайлива. Кішечка підходить для родини з дітками! В неї маються всі необхідні щеплення, вона стерилізована! Пишіть в особисті повідомлення хто має змогу прийняти її до себе в родину !!!
-
Привіт ) можливо хтось має промо на таксі Lyft ?
-
Пропонуємо роботу, помічником встановлення вікон та дверей, на контракті, робота цілий рік. Чолові до 40 років фізично вимогливий, вміння користуватися електричним інструментом. Пишіть в приват. Дякую.
-
Всем привет! Отправил дипломы в апостиль. На додатке бакалавра есть печать с обратной стороны последней страницы (типа подшито), но на магистре такого нет. Кто нибудь в курсе, отменили ли эту подшивку сейчас? Спасибо
-
Всем привет .Кто-то знает как отключить автоплатежи в скотиа банке? .Ставили на одного человека ,а по итогу кому не пытаешься скинуть деньги перекидывает только на него одного :(
-
Подъехал перевод Старфилда ПРОМПТОМ. Вывод - смешно, но неиграбельно.
-
Вже здали?
-
Доброго дня.. Шукаю житло... Сім'я.. 2-4кімнати
-
Скільки коштує?)
-
Или тогда уже Last of Us:-)
-
ахахахах идеальное описание) после 5 бокалов, симуляция с полным погружением 😁😁😁
-
Там Стоянов жжот
20 Jan 2023, 19:11
167294/371840
9 minutes ago