UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В мене так же. На мене і на дружину прийшов запит, а на сина ні. Я користувався послугами «вклейщиків» вони беруться за таке. Тут десь є їхня реклама ( могу скинути в лічку). Хтось відправляє паспорти дорослих по запросу і дітей без запроса. Але яка гарантія я не знаю.
-
Доброго часу доби, шановне товариство. Нарешті запросили паспорти моєї сім'ї для вклеювання візи. Таке питання. Заявку подавали у Франції, але зараз сім'я виїхала до Ірландії і отримала тимчасовий захист. Чи можливо отримати візу на території Ірландії чи потрібно тепер відправляти паспорти в Париж, де оформлювали заявку і проходили біометрію? Заздалегідь дякую за поради.
-
Если да, у меня одного стойкое чувство что меня нае**ли?
-
Где у профессий по программе посмотреть сколько нужно проработать на этой должности до получения pr? А то у официантов знакомые говорят год надо, у кухонных работников два. Где это указывается? Или если, к примеру, по Alberta Opportunity Stream написано, что год на фулл-тайме, то это на всех подходящих должностях без исключения без оглядки на уровень квалификации?
-
А есть тут кто-то кто тоже в старфилд сейчас играет ?👀
-
September 1-3 specials!! We are located at Sunridge Mall Unit#280 2525 36 Street N.E T1Y5T4 Calgary Alberta 5879716337 Hour of Operation: Monday to Saturday 9:00-8:00 Sunday 10:00-6:00 Juice Bar hours Monday to Saturday 10:00 am - 6:00 pm Sunday 10:00am -5:00pm
-
Який розмір матраца?