UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий вечір, скажіть будь ласка, можна в літак брати дитяче харчування та воду? І ще, дитячий візочок дозволяється здавати в багаж , за нього треба платити
-
Так справка же из Украины бессрочная 6 месяцев для чешской справки знаю точно
-
На вас теж потрібні бо це додаткові бали
-
6 місяців
-
спасибо
-
@Vlada_Slizko
-
Просто bestbuy, там внизу на скрине видно))
-
А шо за сексизм ?
-
Ото так і треба робити
-
Не бійтесь відкривати багато кредиток
-
Тут шукають хорошого аккаунт менеджера, а не банк. Банки всі однакові
-
Ото сказали що хороший банк і пішли відкривати, но зрозуміли що тут треба по іншому робити
-
можно ссыклу на сайт?
-
З браузера заходите в аккаунт, statement/documents, обираєте, що треба і період, качаєте
-
Доброго дня. Можливо хто знає, в якому банку CIBC працює українсько або російсько мовний працівник.
-
Люди бідкаються, а влада розводить руками :) Я не можу зрозуміти, чого ви себе обмежуєте і страждаєте? Прилетіли, пішли зразу в servus, cibc, scotia, rbc, whatever і подались на всі картки. Які апрувлять і прийдуть раніше, починайте використовувати
-
Всім привіт Для новоприбулих: зараз є супер тариф 🔥 40$ за 40 гіг 39$ за 20 гіг Деталі в лс
-
Всем привет.Хотела спросить у народа всем ли дали положительный результат по Куаэт.Были ли отказы?Нам с сыном одобрили сразу а мужу ждали пол года,но так и не одобрили а сегодня зашли на сайт и онуже не работает?Кто то что то знает по этому вопросу?
-
Добрый день! Подскажите,как скачать statement из банковского приложения в PDF формате? Например если это RBC. Буду благодарна за инструкцию,можно в личных смс
-
Всем доброго времени суток. Хотел бы узнать, мне нужен психотерапевт, девушка, хотел бы взять пару сеансов онлайн. Есть тут такие? Пишите в ЛС, там всё обсудим, спасибо за внимание.
20 Jan 2023, 19:11
168485/372205
22 minutes ago