UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий день, чи є хтось у доунтауні з машиною, хто міг би допомогти перевезти речі на нову квартиру. Відстань не велика, за ціну домовимось
-
По-перше, не повна) по-друге, чоловіки військовозобов’язані не можуть бути зняти або виїхати на пмж без дозволу військкомату. Деякі стверджують що на початку війни ті, хто мав пмж внших країн мого виїхати, але я думаю це не правда. Бо навіть якщо ви набуваєте українського громадянства, то все рівно залишаєтеся лоя України громадянином України з усіма правами та обов’язками.Можна задати питання навіщо вам оформлювати виїзд на пмж?
-
Може комусь треба Безкоштовно
-
Ребята, всем привет. Подскажите пожалуйста какие торговые марки одежды покупаете детям? И может кто заказывает next, как быстро приходит посылка?
-
Друзі всім привіт Порекомендуйте будь ласка сантехніка Дякую 🙏
-
Хтось запостив у лендлордській групі як страшилку - типу дивіться, що вони роблять. Але в комментах був дуже позитивний фідбек від людей, хто на це погодився. Типу win-win ситуація Беріть а замітку business opportunity lol
-
Это как пацики с жестом Джамбо фотографируются
-
Да про жизнь понятно:-)
-
Поверь, там такие визуальные иллюзии что на фото одно, а в жизни совсем все по другому
-
С ногой там идет изгиб таза и это тоже влияет
-
Ногу ставить обязательно , закон всех девочек
-
Продам квиток Торонто -Глазго 7 вересня 6:50 PM з пересадкою в Ісландії Play за 340 can $ без багажу
-
Даже я:-)
-
Ну если немного снизу фоткать, то можно ногу и не ставить на носочек; снизу все кажется чуть-чуть стройнее по моему.
-
Надо немного снизу фоткать, тогда будут казаться
-
Любой мотель будет ~60-80$ за ночь
-
Бывает и такое:-)
-
Главное что девочке кажется , а не окружающим 😂😇
-
Я думаю, що колись захочу зʼїздити в Україну, і не хочу проблем на кордоні. А відмовдятись від громадянства теж не хочу. То оформлення пмж здається як правильний крок
-
Просто встать на постоянный консульский учёт Даже канадское гражданство не заставит украинских пограничников выпустить военнообязанных из Украины в Канаду
20 Jan 2023, 19:11
168622/372583
18 minutes ago