UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну нічого Цього разу подивитеся, а наступного чекаю від вас організацію
-
Добрый день, кто работает в Shaw отзовитесь пожалуйста, нужна консультация 🙏🏻
-
Та, це я вмію
-
Ты слишком хорошего о нас мнения
-
А ви хіба не йдете як організатори?🤨
-
Crockid Winter Snowsuit Комбинезон для девочки на зиму! В прекрасном состоянии, использовался один сезон! Размер 86-92 EU Дополнительные фотографии и замеры я могу предоставить по запросу. Цена 60 кад
-
Ну регистрация участников уже закрыта (к сожалению)
-
Так
-
Всмислє "смотрєть"? Що сталося, де твій латекс і батоги?
-
Waterproof Reimatec Shoes Водонепроницаемая обувь Reima В прекрасном состоянии, использовался один сезон! Размер 7,5 для малышей Toddler ЦВЕТ: КОРИЧНО-КОРИЧНЕВЫЙ Дополнительные фотографии и замеры я могу предоставить по запросу Цена 30 кад
-
Усім привіт! Підкажіть, пліз, як можна з картки Scotia Bank відправити гроші на українську картку? Бажано, на валютну. Дякую
-
Пацики є шафа безкоштовно ,але треба забрати за годину дві максимум Може комусь треба
-
Новий, 55 cad
-
Screenshot (Sep 2, 2023 2:41:57 PM)
-
Ще в продажу
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, якщо хочу зареєструвати аккаунт у IRCC, та змінив адресу проживання, код від IRCC буду приходити за адресою яка вказана у сін намбері?
-
Продам комод 108см по столешнице,ширина 49,5см высота от пола 129,5см.
-
В гілку пошук житла писали?
-
Вітаю! Шукаю кімнату чи бейсмент для хлопця 21 рік. Чемний, спокійний. Буду вдячна за допомогу та пропозиції в особисті. Гарного настрою ❤️
-
Всім доброго дня! Може хто знає де можна щомісячно орендувати машину? Та що для цього потрібно? Дякую!
20 Jan 2023, 19:11
168689/375595
26 minutes ago