UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В beam radiology, безкоштовно, без запису, жива черга хвилин 10 чекала, на автобусі хвилин 5-10 на північ від клініки, де лікар
-
Дякую, але ж це тільки на кров. А х-ray в іншому місці сдавали?
-
Immigration
-
Що з цього треба вибирати routine testing чи immigration?
-
Коли записуєтеся онлайн, то там і одразу обираєте, що це для імміграції. На рецепції є українка, якщо не знаєте мову. Приходьте раніше, бо будете сидіти десь годину, поки вони заповнять всі папери та видадуть. Я сиділа годину, прийому не було, просто видали направлення. Коштувало 120$
-
www.dynalife.ca тут запис на кров, подивіться які вільні дати, зараз є на 10.02
-
Так і казали що вам потрібен immigrant doctor чи це сімейний доктор ?
-
Запис онлайн
-
Їх багато нібито, в групі писали про різні клініки, я ходила сюди centre street north medical clinic
-
✋Привіт усім. Закінчується закордонний паспорт цього року, будемо подавати на перевипуск. Хто знає як далі продовжити візу CUAET і work permit? Хто робив уже перевипуск паспорта, і продовження CUAET?
-
А де саме можна до лікаря записатися, на якому сайті?
-
Так, бо цей лікар дасть вам направлення на кров та флюрографію. Але краще зробіть онлайн запис на кров спочатку, а потім до лікаря, бо до лікаря простіше записатися
-
Мені так сказав лікар і жінка на рецепції повторила це
-
Підкажіть, будь ласка, це перед тим як йти туди здавати кров, треба попасти до лікаря? Мені по телефону сказали записатися до immigrant doctor, але не сказали де саме це можна зробити. Де ви до нього записувалися? Дякую
-
Ви не повірите, але у нас у комплексі на NE вже утворилося своє ком'юніті🤣. З лютого вже буде 10 родин в одному комплексі.
-
пропустят, но их визі помоему тоже должні біть вклеені вам
-
Здравствуйте,группа- в моём загранпаспорте вклеены фото детей( паспортов не имеют дети) ,пропустят ли их в Канаду,кто знает подскажите.Спасибо заранее!
-
Друзья, есть кто живет в Queen's Park Townhomes ? 🇨🇦🤝
-
Тобто з моменту як нас лікар зареєстрував у нас лише 5 днів щоб здати кров та x Ray?
-
Якщо ви про ту велику мережу лабораторій, то вже не можна. Або мені не пощастило, я обійшла 4 в один день та 2 в інший. Дзвонила на гарячу лінію :( мені сказали, що тепер лише по запису, бо занадто багато людей без запису і це багато роботи для них. І їх не хвилює, що є лише 5 днів 🥲 я здавала минулого тижня
20 Jan 2023, 19:11
1688/375136
20 minutes ago