UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Волмарт вестбрук
-
Милку кто искал?
-
О, и его я тоже видела 😁
-
Собанек прям невероятно много было, я в восторге от них. И как их пытались одевать 🥹🥹 Парад в целом шел где-то полтора часа, поэтому было действительно круто, офигенная атмосфера
-
Вітаю. Я не медик, але знаю що процес довгий і доволі дорогий. Окрім підтвердження диплому яке треба починати робити вже треба здавати місцеві екзамени, за які ви платите не малі гроші + податки, самі купуєте книжки і тд.
-
Кому как. мне например на практически голых девушек тяжело не обратить внимание😂
-
Привіт. 15 жовтня відбудеться концерт гурту Друга ріка- шукаю компанію з ким підти. Можливо я така не одна і в когось є бажання сходити, а компанії не має🙃 пишіть в пп
-
Навіщо це тут?
-
17 баксів
-
Спасибо, повеселили😂 Прифигела от их количества!
-
Курьер не звонил , но пришла смс на телефон что посылка доставлена
-
Доброго вечора, шукаю роботу на завтра, мувінг
-
Пробуйте связаться с AHS, может что то и получится. Хотя сильно сомневаюсь
-
А хтось в курсі, церква зараз донейшени з дитячими речами приймає?
-
Всім доброго дня, Від 1 листопада звільняється кімната в двох кімнатній квартирі + гостинна зі всіма меблями і необхідними речами, близько центра в районі Bridgeland, 2 хвилини пішки до C-train, 20 хвилин пішки до Superstore на Citi hall або 1 зупинка, на проти великий парк, близько багато закладів харчування, в самому домі пекарня, 3 мінути від дому Starbucks. Дуже добра локалізація всюди і спокійний район. В домі є всі можливі додаткові послуги, крім басейну, починаючи з спортивного залу і воркзони, закінчуючи спа для тварин. Кімната 1000$/місяць + енергія, інтернет, страховка (в середньому за все разом виходить 1190$ на всю квартиру). Оплати ділиться порівну з іншим хлопцем, який проживає в іншій кімнаті. Кімната не має незалежної ванної кімнати але навпроти дверей до кімнати зразу тільки для вашого користування ванна + туалет. Плюс в кімнаті є свій власний балкон. Хлопець який проживає в іншій кімнаті, десь тиждень в місяць завжди перебуває в Ванкувері, працює тату-майстром. Підходить як для пари, так і для одної людини. Дозволяється з тваринами. Умова дійсна до 31.02.2023 з можливістю продовжити. Оплати: 1000$ оренда плата, Депозит: 1000$ За меблі оплата: 865$ (залишається все разом з телевізором, окрім пс5 в гостинній). За детальною інформацією, прошу писати в приватні повідомлення. Ось посилання на дом, де ми живемо: dominionyyc.com www.facebook.com/groups/UkrainiansofCalgary/permalink/3487282571485484/?mibextid=W9rl1R
-
Доброго дня усім! В Україні я працювала медсестрою,2 дні тому прибула в Калгарі та хочу підтвердити свій диплом щоб працювати тут .Можливо в когось була схожа ситуація і можете щось порадити. Дякую😊
-
Доброго вечора, який ліміт готівки можно зняти в банку з польської карти? Сьогодні я залишилась без карти і грошей, хотіла зняти готівку і пару разів відхиляло транзакцію, думаю може через лиміт, потім взагалі зхавало, проблема в тому що карта чоловіка і він з Європи скидає мені кошти. Тепер залишилась без фін підтримки з 2ма дітьми, допоможіть порадами🙏
-
важко не звернути увагу, коли практично голі чуваки( в садомазо костюмах) підіймають предмети з рівня землі, а ти проходиш метр позаду. :) і це повсюди 😳
-
Каждый обращает внимание на то, что ему интереснее, лол)
-
Кур’єр не телефонував
20 Jan 2023, 19:11
168936/372205
23 minutes ago