UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ок, дякую
-
Збирай, там люди, хто цікавиться футболом
-
Эээ, это, скорее всего, СССРовско СНГшное понятие
-
Я имею ввиду, если сильно болит зуб, куда можно обратиться в выходной день?
-
Наскільки знаю У всіх перевіряють на яких документах ти знаходився в цій країні Мене в Португалії вже розвернути хотіли Я тільки потім поняв що їм моя pr карта треба була Показав і тільки тоді пустили
-
Витяг з дії підтверджує тільки амбасада України без цього довідка не дійсна ..!!!! Не дадуть довідку про не судимість не отримаєте пі ар …
-
Смотря сколько выпить,а завтра уже к дантисту
-
Pr це карта "захисту" Португалії? Це виходить ви показали в аеропорту вже копію pr як підтвердження що ви легально були в Європі більше 90 днів і так вам дозволили летіти в Канаду?
-
$15 за всё. Забирать из NW
-
Если бы помогло... 😂😢
-
В бар)
-
Спасибо большое!
-
З медкартами приходив листок, там діжурна безкоштовна стоматологія написана CHumir Dental Clinic. А краще подзвоніть 811 і спитайте де терміново можна.
-
Sheldon M. Chumir Health Centre Location Info Chumir Dental Clinic, 6th floor Address 1213 4 Street SW Calgary, Alberta T2R 0X7 Telephone 403-955-6888 Подзвоніть спитайте чи приймають сьогодні
-
Спасибо!
-
Может, в urgent или emergency, или даже walk in, чтобы они укололи обезбаливающие и там спросить как раз, что делать в таких случаях?
-
Потрібно їхати до того як мине той захист
-
Це типу ПМЖ Так Якщо у вас воно є В будь якій країні Європи Тоді проблем не буде А в вашому випадку не хочу вас лякати , але скоріше всього депортація
-
Expedia
-
Доброго дня, є вже ті хто подавався на ПР по Alberta opportunity stream?Чи треба українськи оригінали про освіту? Або достатьо WES Immigration evaluation?
20 Jan 2023, 19:11
169172/375777
2 minutes ago