UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Это как?😏,а есть тот кто ездили без записи живой очереди случайно нет?
-
Добрый день подскажите адекватного парикмахера или барбера за нормальные деньги. Надо на голове порядок сделать
-
Было дело, знакомые ездили и хотели на месте решить побыстрее, их отправили назад, зря съездили
-
Вечер добрый instagram.com/vbv.barber?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Новые окошки появляются в 18:00. Нужно успеть поймать.
-
Ну значит скоро всё получится
-
Да, все так и делаю
-
доброго всім часу доби!Підскажіть будь ласка ,можливо хтось мав досвід ,якщо вагітна жінка по КуЕТ прилітає в Канаду ,до 6 місяця вагітності ,то у відповідності до безкоштовної медицини ,яку частину витрат на пологи покриває держава ,і скільки орієнтовно потрібно буде заплатити за всі процедури?
-
Треба , якщо українською потрібно перекласти у перекладача Альберти
-
Наразi процедура змiнилась? Бо для продовження не треба записуватись. Принаймi в листопадi минулого року я iздив i продовжував без запису, по живiй черзi. Для виготовлення нового - так, потрiбен запис. Ви телефонували в консульство?
-
Всім привіт, якщо комусь потрібна допомога, щоб стати в Електронну Чергу в консульство в Едмонтоні чи Торонто, можете писати мені в пп. Завтра зможу зарезервувати 4 місця
-
Привіт, хто ставив брекети у Канаді. Яка примірно ціна виходить. Бо ми у грудні 2021 поставили підлітку брекети. У березні 2022 довелося бігти з міста. Оселилися у Туреччині і тут нам цілий рік робили нижню щелепу. А місяць тому я спитав, що робити з верхньою бо вже півтора року стоять брекети. Вони відповіли, що з верхньою не знають як і що робити. І вони просто підігнали нижню под верхню. Зараз збираємося їхати до Калгарі. Кажуть що ціни великі на брекети.
-
Ось хороший ніж, а то так коробки поковиряти 😁
-
Подскажите пожалуйста у нас чемоданы 15 кг по билетам можно ли по факту доплатить допустим если чемодана будут 25кг?
-
Вам нічого не тра вілсилати у ВЕС. Центр сам робить переклад диплому (якщо ви це щамовляли) і відсилає у вес. Ви тільки чекаєте конверт з ВЕС
-
Не мій досвід. Якщо ви впевнені що не порушували, то йдіть в суд, його можуть і скасувати, якщо ж порушували, то краще оплатити в перші дні, так найдешевше
-
У вас диплом на английском или вы делали перевод?
-
Привіт друзі. Склалась непередбачувана ситуація. Ввечері зачинили машину ключем а вранці неможу відчинити ключ не повертає замок. Чи є тут люди які відчиняють машини відмичками ? До кого можна звернутися?
-
Гайблища можлива дата - это в августе 2031?
-
А вы платите с этой своей услуги налоги?
20 Jan 2023, 19:11
169456/372553
17 minutes ago