UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
📄 Допоможу спіймати слот в Українське консульство на ваші ПІБ! ❌ 💶 Без будь яких предоплат! 👉🏻 Звертайся за консультацією
-
Всім привіт Порадьте хорошого стоматолога- хірурга,потрібно видалити зуб мудрості.І можливо хто знає ,чи покриває дану процедуру бенефіти? Дякую
-
Jordan Retro 4 sneakers low prices In stock🔥
-
Добрый день всем.. Ищу работу в Калгари ( уже больше месяца ) на складах, заводах, предприятиях, строительство. В Украине у меня было уникальная профессия ( стекловар). Варка оптического стекла для разных сфер деятельности ( интернет, микроскопы, триплексы и многое другое) В Европе выполнял такие работы : - прокладка интернет кабеля - строительство домов - вулканизация - цинкования металла - сбор бетонно металлических изделий ( потолочных перегородок) - сборка мебели. Быстро всему обучаюсь..... Может кто-то сможет поделиться ссылками на предприятии или заводы куда можно сходить чтобы отдать резюме или есть электронные адреса.... Буду рад любой помощи и информации Проживаю в районе Martindale...
-
Співробітник складу $16.00-$22.00 Boulder Mechanical Contractors Ltd. Калгарі, AB Доставка та отримання Інструменти та обладнання Замовлення матеріалів і витратних матеріалів Завантаження та розвантаження вантажівок Дрібний ремонт інструменту Генеральне прибирання Досвід: склад: 1 рік (бажано)
-
Співробітник складу Express Employment Professionals Calgary, AB $17.00-$19.00 Обов'язки: - Виготовляти та складати продукти відповідно до специфікацій - Керувати навантажувачами та домкратом для переміщення матеріалів і продуктів - Використовувати радіочастотний сканер для відстеження запасів і забезпечення точного комплектування замовлень - Завантажувати та розвантажувати вантажівки за допомогою механічного обладнання - Виконувати обов'язки з доставки та отримання, включаючи перевірку а також перевірка вхідних і вихідних відправлень Досвід: Склад: 1 рік (бажано)
-
Я не роботодавець
-
Мені не писати, будь ласка
-
Уроки англійської для тих, кому потрібний швидкий результат. Трохи про себе: IELTS на C1 склав у 17 років. Працювавши та навчавшись у Канаді протягом 3-х років, володію справжньою англійською на рівні носія, а не чимось що віддалено нагадує її, що на жаль зустрічається у більшості викладачів. Моя методика налаштована на досягнення максимального результату в найкоротший термін, а не на тривале викачування грошей. Викладаю вже протягом +5 років: англійська, підготовка до ЗНО, IELTS. Якщо вас цікавить не процес вивчення, а РЕЗУЛЬТАТ - чекаю на моїх уроках. ЗАПИС НА ЗАНЯТТЯ - Telegram: englishdojo 1 година - 700 грн. / 19 USD При оплаті 10 занять - 1 у подарунок (11 уроків по 17 $) Слава Україні!
-
📄 Допоможу спіймати слот в Українське консульство на ваші ПІБ! ❌ 💶 Без будь яких предоплат! 👉🏻 Звертайся за консультацією