UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий день, підкажіть будь ласка страхову компанію для оформлення страховки на дім (tenant insurance), можливо є якісь україномовні агенти? Дякую
-
мені нарахували в одній 51 в місяць, тому і питаю
-
510 12 Ave Sw, пересдается комнатна в 2х комнатной квартире, в самом центре downtown,доступна от сейчас. 1200 в месяц и депозит.10 мин до станции , и до всего, находится на 16 м этаже 32х этажного здания, чудеснейший вид как с дома так и с 32 го этажа(он сделан как чилаут зона для всех жителей здания), в эту сумму включено вся быт техника, включая стиралка сушка посудомойка, в здании свой спорт зал, басен, игровая зона 3Д гольф, бильярд. 10 гриль мест и бассейн!!! всем хорошего дня.
-
Дякую, я питав саме рекомендацію де люди оформили і задоволені (ціною принаймні), знайти в гуглі першу з пошуку не складно знаю)
-
Якщо їдете своєю машиною, то потрібно буде купити квиток в нац парк. Машину можна залишити біля lake Louise ski resort і купити квитки на шатл до lake Louise Lakeshore. По цьому ж квитку вже безпосередньо на парковці lake Louise Lakeshore можна отримати інший квиток на внутрішній шатл на lake Moraine(ходять кожні 20 хв). Від Lake Moraine можна повернутися на парковку ski resort. Теж саме можна зробити в зворотньому напрямку, спочатку відвідавши lake Moraine, потім Lake Louise і потім повернутися на парковку ski resort за машиною. Якщо користуватися трансферами при цьому приїхати своїм авто в Lake Louise чи Banff, то на свій страх і ризик білет в нац парк можна не купляти. Але коли машина буде на парковці без квитка, можуть виписати штраф з великою вірогідністю, тому рекомендую все таки з білетом.
-
Доступний до заселення Таунхаус з 15 вересня Адреса - 420 Grier Ave NE 3 bedrooms +1,5 bathrooms Ціна - 2300 CAD +комунальні послуги ( вартість за споживання води вже входить у вартість оренди) Контракт на 1 рік
-
Також можна припаркуватися в місті Banff та трансфером звідти приїхати на Lake Louise Lakeshore та за тією ж схемою відвідати Lake Moraine. Але туди і назад з/в Banff потрібно буде їхати саме з Lake Louise Lakeshore, тобто внутрішній шатл Lake Louise Lakeshore-Lake Moraine потрібно буде проїхати в обох напрямках, він безкоштовний за вашим квитком з Banff.
-
Якщо їхати не своїм авто, то подивіться тури з Калгарі. Напевно є підходящі
-
Але цей варіант малоймовірний
-
Ну і на lake moraine можна потрапити своїм авто, якщо сильно повезе і на пропускному пункті нікого не буде і він буде відкритий. Наприклад зранку до 8 годин
-
Також можна приїхати на парковку lake Louise lakeshore, але вона платна.
-
Я користувався другим варіантом
-
Забираю.