UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую, я питав саме рекомендацію де люди оформили і задоволені (ціною принаймні), знайти в гуглі першу з пошуку не складно знаю)
-
Якщо їдете своєю машиною, то потрібно буде купити квиток в нац парк. Машину можна залишити біля lake Louise ski resort і купити квитки на шатл до lake Louise Lakeshore. По цьому ж квитку вже безпосередньо на парковці lake Louise Lakeshore можна отримати інший квиток на внутрішній шатл на lake Moraine(ходять кожні 20 хв). Від Lake Moraine можна повернутися на парковку ski resort. Теж саме можна зробити в зворотньому напрямку, спочатку відвідавши lake Moraine, потім Lake Louise і потім повернутися на парковку ski resort за машиною. Якщо користуватися трансферами при цьому приїхати своїм авто в Lake Louise чи Banff, то на свій страх і ризик білет в нац парк можна не купляти. Але коли машина буде на парковці без квитка, можуть виписати штраф з великою вірогідністю, тому рекомендую все таки з білетом.
-
Доступний до заселення Таунхаус з 15 вересня Адреса - 420 Grier Ave NE 3 bedrooms +1,5 bathrooms Ціна - 2300 CAD +комунальні послуги ( вартість за споживання води вже входить у вартість оренди) Контракт на 1 рік
-
Також можна припаркуватися в місті Banff та трансфером звідти приїхати на Lake Louise Lakeshore та за тією ж схемою відвідати Lake Moraine. Але туди і назад з/в Banff потрібно буде їхати саме з Lake Louise Lakeshore, тобто внутрішній шатл Lake Louise Lakeshore-Lake Moraine потрібно буде проїхати в обох напрямках, він безкоштовний за вашим квитком з Banff.
-
Якщо їхати не своїм авто, то подивіться тури з Калгарі. Напевно є підходящі
-
Але цей варіант малоймовірний
-
Ну і на lake moraine можна потрапити своїм авто, якщо сильно повезе і на пропускному пункті нікого не буде і він буде відкритий. Наприклад зранку до 8 годин
-
Також можна приїхати на парковку lake Louise lakeshore, але вона платна.
-
Я користувався другим варіантом
-
Забираю.
-
Так, я отримувала солнцезахисні, але по моєму рецепту, для зору. Доплачувала ще, тому що мої запроси вище, ніж покриває картка оправа була дорожче і ще я замовила полярізаційні лінзи для водіння авто).
-
Я робила в Panamount Dental, гарна клініка з сучасним обладнанням, все пройшло добре по бенефітам, я нічого не платила, були exam, X-Ray, чистка та 5 простих пломб. maps.app.goo.gl/vEYVcszaSRps9cqj8?g_st=ic
-
Усім привіт, пропоную свої послуги усного перекладача.💬 У мене кілька сертифікатів від Канади та США, працюю у кожній сфері, зокрема медицина, право, фінанси, соціальні послуги. Є досвід судового перекладу. Співпрацюю з Immigrant Services Calgary для трьох мовіних пар (україньська, російська, польська-англійська)🤓 Можлівість співпраці через Zoom, також в особистій присутності (мінімальний час букінгу - 2 години). Посилання на мій профіль перекладача тут: www.linkedin.com/in/andrewbondaren/
-
я тебя уже в чатик добавил
-
Сегодня пробуем?