UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
При нашей школе есть возможность проводить ребёнка в 7.00 и за ним присматривать до начала уроков( 8.10). Это стоит 10$ за раз, за утро. Но там обычно очереди, учитывайте это, записывайтесь сразу . Может вам подойдёт этот вариант.
-
Хочу поделиться своими наблюдениями по сцене: в Калгари очень много крутого хардкора Послушайте команды Trench, Mortality Rate, Plead - это разъеб. Все местные
-
вот говнораздача будет хорошая
-
Доброго дня! Порадьте, будь ласка, адвоката з міграційного права, що працює з українцями та громадянами інших національностей у Канаді. Є потреба проконсультуватися з деяких питань. Чи є такі в групі, або, можливо, маєте контакти? Буду дуже вдячна.
-
я б пожартував, але не буду. ви б хоч якихось деталей надали. перше що приходить на думку - клінінг, кухня
-
Доброго дня! 🌞 Ви зацікавлені у вивченні англійської мови для таких професій, як механік / будівельник / сантехнік / електрик? 👨🏻🏭👷🏼♂️👨🏼🔧 Надішліть нам свій рівень англійської та повне ім’я, щоб приєднатися до списку очікування. 📩 [email protected] Good day! If you are interested in learning English for trades.. Please email us your name and English level to : [email protected] We will add you to the waitlist.
-
Ага. Дуже смішно. Гагагага
-
знайомі пів року вибивали з одного з thrift store’s де вони зареєстровані, то ж не все так просто
-
Привіт. Шукаю роботу перукаря чоловічого залу, англійської мови не знаю але вчитиму.Можу працювати в клінінгу .В Україні пропрацювала 10 років перукарем Вдячна за любу інформацію.
-
McDonald’s нанимает на работу. Адрес на двери.