UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
ну 7 лет
-
у меня то свободный
-
Полегче, полегче, у меня уровень польский с гугл переводчиком
-
Ну в принципе, полячку можно найти
-
Przecież nigdy nie widziałem tego nagrywania
-
mmmm pewnie większość ludzi z Polski co nie
-
Посмотрел ролик, где поляк учит этой фразе, запомнил её на всю жизнь мне кажется
-
Ale masz niezły poziom
-
..rwa - мой Не ну сестра еще про …dole говорила
-
www.facebook.com/marketplace/item/263590776608110/?mibextid=T6ff65
-
Може не по темі. Де можна купити дешеві цигарки в Калгарі
-
Доброго дня всім. Я десантник Збройних Сил України.77 аеромобільна бригада ДШВ. Так сталося,що після отриманого тяжкого поранення під Соледаром(Бахмутського району) зараз я потребую заміну колінного суглоба(ендопротезування)Протез разом з операцією коштує 100000 гривень. Нажаль наша Держава гроші за тяжке поранення не платить і ще вивели поза штат. Прожити нереально на ці кошти. Мене списали на пів року,і я непридатний до військової служби с переглядом на 6 місяців. На лікування мене ніхто направляти не хоче,а коліно з кожним днем руйнується все більше і більше. Тому звертаюся до Вас за допомогою. Я збираю на новий суглоб, і кожна Ваша допомога важлива і потрібна мені. Номер картки: 535--5162309791513 Evgeny Klimenkov Зробіть максимальний репост Дякую всім за розуміння .
-
Подскажите пожалуйста есть ли какая то служба (организация )которая помогает новоприбывшим?с поселением с поиском работы и т.д. Или тут своими усилиями от самого начала?
-
Подскажите пожалуйста есть ли какая то служба (организация )которая помогает новоприбывшим?с поселением с поиском работы и т.д. Или тут своими усилиями от самого начала?
-
Если кто-то летит из Калгари в Париж в ближайшее время, нужно передать паспорт, плачу в Париже 100$ Спасибо
-
Если кто-то летит из Калгари в Париж в ближайшее время, нужно передать паспорт, плачу в Париже 100$ Спасибо
-
А термін дії візи співпадає з терміном продовження паспорта?
-
Тоді все ок, летіть!
-
Так.
-
Шукаю 2 к квартиру для двох дорослих та дитини , кінець вересня - початок жовтня .
20 Jan 2023, 19:11
170949/372553
7 minutes ago