UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так, там форму на турвiзу заповнювати потрiбно
-
Тобто починати з сайту?
-
А що конкретно цiкавить? Взагалi, заповнюєш форму, платиш fee та потiм букаєш аппоiнтмент. Ну а далi там iнтерв'ю 5 хвилин по типу куди їдеш i навiщо, ну i все)
-
А взагалі, зараз не сезон вже і варіантів буде менше. Всі намагаються переїжджати в період квітень-серпень, типова оренда на рік.
-
Якщо ціна вище ринка і вони ніяк не можуть здати - то можна без проблем знайти. Інші варіанти - ще не здавалось житло, тільки планують і шукають asap. Або робили ремонт після попереднього, хто виїхав в кінці місяця, і зайняло пару тижнів
-
Доброе утро! Кто-то сегодня уже ехал на метро от City Hall до Rundle или Whitehorn? Подскажите, пожалуйста, что там происходит, можно ли добраться или закрыто?
-
Зазвичай доступні поруч автобуси-шатли з тим самим маршрутом Біля станцій мають бути таблички з інформацією
-
Еду на озеро Миниванка, и в город Банф ( возможно ещё куда-то, маршрут можно менять) есть 2 места, выезд в 9:30-10
-
Продам майже нову зимню гуму. Використовував один сезон, минулу зиму. Зберiгав у tire chalet з квiтня по вчора. У травнi потрапив у дтп, машина була списана. Купив iншу, тепер ця гума менi не пiдходить. В iдеальному станi. Вiд'їздив минулу зиму на них, нiяких проблем, показала себе гарно. Бренд: Sailun Iceblazer (205/55 R16) Цiна: 350$
-
Нет, были в двух и не нашли
-
@bahus_kiev дякую за відповідь!
-
Я хочу ! Вы где находитесь ?
-
Дуже дякую. Спробую ще й цю.
-
Шукаю кімнату або можу з кимось об'єднатись щоб знімати хату. З 20 вересня Пропозиції пишіть в приватні
-
В мене складніше питання, бо мені терміново потрібна бізнес віза для конференції в кінці вересня. Думаю мені потрібна консультація людини яка працює в цій сфері
-
Привіт всім. Хто буде їхати з Польщі до Канади, відгукніться будь ласка в особисті,потрібні таблетки. Вони дозволені,їх можна провозити. Дякую
-
Зайдите в группы про перевозку животных, там все пошагово расписано.
-
Я прийду о 1
-
В pets to canada много отзывов, читали там?
-
Куда добирались? В чем конкретно вопрос? За билет для собаки/кошки? Звоните в авиакомпанию, спрашиваете есть ли место в салоне для питомца на ваш рейс. Если да - берете на него билет
20 Jan 2023, 19:11
170995/376063
3 minutes ago