UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Between 10 p.m. and 7 a.m. Monday to Saturday and 10pm to 9am on Sunday and holidays Если шум и вечеринки в это время то звоните 311
-
Добрий день Потрібно вчителя гри на гітарі для дитини 15 років Гітара є Бажання є Може хто знає кого порекомендувати Дякую
-
Дівчата, може хтось водить дитину до Glendale School, та можуть поділитися відгуком? Школи немає на сайті з рейтингом, а мені треба знати
-
Можно полицию вызвать
-
Приветствую. Подскажите, в праве ли я пожаловаться лендлорду, если мои соседи по дому просто достали…. Молодежь, Каждую ночь тупо устраивают вечеринки, тусовки… музыка орет до 3 ночи , крик, смех и тому подобное. Стоит ли мне жаловаться хозяину?? Или пойти самому на разборки с индусами-соседями??
-
В пошуках кімнати з 15 вересня.Якщо є якісь пропозиції, будь-ласка напишіть в приват
-
Дякую! Нехай Бог благословить ваше здоров'є 🙏.
-
ну думаю по логіці так, якшо має такі повноваження і цю довідку приймають
-
тобто соц. працівник може кожного року такі довідки надавати? якщо я підпадаю під умови?
-
а у вашому листі від соц працівника який того року виписував довідку немає його контактів? спобуйте пошукати, може та сама людина зможе допомогти
-
нажаль підхожу по критеріям доходів/витрат :)
-
думаю спершу порахуйте чи ви підходите по цих критеріях, а далі вже буде мати сенс шукати довідки
-
при замовленні квитків треба прикласти саме довідку про низький дохід (саме спеціальну довідку, а не доходи і т.п.)
-
мені здається треба показувати свій дохід за рік і вони вже приймуть рішення чи давати вам знижку чи ні, там є поріг по доходу на сім'ю/душу
-
В мережі пекарень Cobbs Bread можна купити справжній житній (німецький) хліб. У нас на Кенсінгтоні такий продають раз на тиждень (по неділлям).
-
В мене також noc 64314
-
Підкажіть як отримати заново чи поновити існуючу (як раз рік минув і стара довідка вже не діє) довідку про низький дохід? Минулого року таку довідку надавав соціальний працівник, що приймав в українській православній церкві. Мені це потрібно для замовлення проїздних квитків на суспільний транспорт. Сподіваюсь я в правильний розділ чату написав.
-
В поисках квартиры, Я жена и маленькая собачка, рассмотрим однушку и двушку, возле метро бюджет 1750 в месяц. Заехать можем хоть завтра, у кого есть какие варианты, буду заранее благодарен
-
Та ще якось доберуся)
-
Надо, Рост, надо!
20 Jan 2023, 19:11
171193/373151
7 minutes ago