UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам iPhone 11 128 GB, стан батареї 88%, в ідеальному стані, 350$
-
Мабуть у всіх банках, але з різним лімітом. Що тобі точно продажу то не йди відкривати рахунок у servus credit Union, в них просте все жахливо, я ходжу майже кожного місяця до банку щоб розблокувати свої картки, плюс відділень по місту дуже мало. Я зараз буду відкривати у Scotia Bank, в них все добре. І ще в додатку є Western Union, що дозволить тобі скидати гроші до дому в Україну без комісії.
-
Просто заплатіть штраф. Якщо це була камера, то демеріт поінтів не буде
-
Якщо офіцер, то в вас будут поінти
-
Если полиция выдаст incident number то уже это является подтверждением нарушения условий проживания (noise level not acceptable for the residential zoning) Два/три таких incidents и можете смело подавать на ленлорда в суд и начинать искать новое место проживания. Но ленлорд сразу после первого приезда полиции и получения имейла поймёт куда дело клонится и очень быстренько всё урегулирует.
-
Продам macbook pro 15" retina display mid 2012 $250 Core i7 256 apple ssd nvme 8gb ram Відеокарта nvidia gt650m 1gb gddr5 Грав у cs:go, WoT, dead island, gta V та bioshock infinite Батарея була замінена в січні 2022 Динаміки замінені на нові липень 2022 Перейшов на imac Українська клавіатура Зарядне евро та зарядне місцеве нове Пилу немає, всередені все вичищено та з новим термоінтерфейсом Якщо цікаво пишіть в особисті Встановлено macOS Catalina та windows 10
-
Полиция приедет очень быстро если: - Вам будет слышатся что от соседей раздаётся не только музыка но и какие-то сдавленные женские крики. - Вы начнёте переживать всё ли там в порядке, и не включили ли музыку так громко чтобы скрыть эти крики. В шумах из-за стены вообще сложно разобраться 🤷