UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Что вы имеете ввиду?
-
Диван стоїть за адресою 35 Masters Drive, SE. Це в Mahogany.
-
на рахунок спеціаліста є нюанси: або прирівняють до бакалавра, або до магістра. Залежить від багатьох факторів
-
але в більшості просто прирівнюють до бакалавра
-
я писав про спеціаліста і про фактори, є нюанси: який навчальний заклад, яка програма навчання, скільки годин по предметах і т.д.
-
Молодшего спеціаліста до магістра? Не може бути… це ж не вища освіта…
-
Курс Survival English для новоприбулих з України (Конгрес Українців Канади – Калгарі) Триває реєстрація на курс з вивчення англійської мови Survival English на період з 18 по 29 вересня 2023 р. Survival English– БЕЗКОШТОВНА інтенсивна 10-денна програма для дорослих 18+. Нова сесія починається кожні 2 тижні та триває з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 16:00. У нас є дві групи, в тому числі і для студентів з початковим рівнем англійської. Відвідування обов’язкове протягом усіх 10 днів. Просимо зауважити, що ми не надаємо послуг з догляду за дітьми і діти не можуть бути присутніми під час занять. Місце проведення: Церква Святих останніх днів Ісуса Христа (Church of Jesus Christ Latter-day Saints), 2526 24th Ave NW, Calgary, T2N 4H9 – вхід до будівлі через східні двері (Banff Trail, C-Train) Щоб зареєструватися, перейдіть будь ласка за посиланням docs.google.com/forms/d/1J8Bu1RnnrdZv4GWyLaCtyvzDRdzc1ofqiBtR8eFmKcY/edit Ви отримаєте підтвердження реєстрації впродовж 72 год після заповнення заявки. Щоб отримати додаткову інформацію або потрапити в список очікування, надішліть електронного листа на [email protected] Survival English став можливим завдяки щедрій фінансовій підтримці Calgary Learns і Rotary Club of Calgary at Stampede Park. Особлива подяка Церкві Святих останніх днів Ісуса Христа (Church of Jesus Christ Latter-day Saints) за надання приміщення.
-
Якщо квартиру дивилися в живу. З людьми бачилися. Все підійшло то чого ні.
-
Доброго ранку, Буду у Калгарі після 20 вересня, шукаю кімнату для себе на 2-3 місяці. Мені 42 роки, без шкідливих звичок, без дітей та тварин, з хорошим знанням англійської. Це будуть мої перші хвилини у Канаді. Можливо якась працююча жїнка шукає собі партнера на підселення на короткий строк (бо планую за ций час знайти роботу та житло и перевезти сімʼю до кінця року). Good morning, I will be in Calgary grom September 20, looking for a room for myself for 2-3 months. I am 42 years old, without bad habits, without children and animals, with a good knowledge of English. These will be my first minutes in Canada. Maybe some working woman is looking for a partner to live with for a short time (because I plan to find a job and an apartment during this time and move my family by the end of the year).