UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня, шукаю кімнату чи 1 Bedroom від 21 вересня - 1 жовтня.
-
Доброго дня! Ми молода пара з України, яка має велике бажання переїхати жити до Канади 🇨🇦 Шукаємо друзів, товаришів які б хотіли разом з нами ризикнути і почати нове життя 🤩 Наразі проживаємо і працюємо в Польщі. Хто збирається найближчим часом до Канади і хотів би мати компанію, запрошую в приватні повідомлення 🤪
-
Доброго дня! Ми молода пара з України, яка має велике бажання переїхати жити до Канади 🇨🇦 Шукаємо друзів, товаришів які б хотіли разом з нами ризикнути і почати нове життя 🤩 Наразі проживаємо і працюємо в Польщі. Хто збирається найближчим часом до Канади і хотів би мати компанію, запрошую в приватні повідомлення 🤪
-
Добрий вечір) Підкажіть будь ласка, чи може особа 17 років самостійно виїхати в Канаду по CUEAT і там перебувати?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, я виїжджаю із Турції до Канади. Краще взяти зразу справку про несудимість? Чи вона вже устаріє поки знадобиться мені. Чи є в неї строк придатності, якщо я не збираюсь надовго повертатися в Турцію, хіба що коли небудь не тиждень.
-
Фамилия у него другая.
-
Ви маєте на увазі готель на 2 неділі?
-
Добрый день всем. Подскажите пожалуйста, как правильно. Заполняем на фин помощь и возник вопрос. Старшему сыну уже 18 лет, но когда подавали на куает ещё не было и у него нет своего IRCC. Ему нужно отдельно подаваться или можно его вписать в семью? Спасибо.
-
Только один нюанс. Для того чтобы получать канадскую OAS пенсию надо жить в Канаде не менее 6м в году (если прожил в стране менее 20 лет). Много канадцев из-за этого вынуждены ездить туда-сюда каждый год Не от хорошей жизни пенсионеры уезжают. Здесь на 1.3к в месяц особенно не проживёшь 🤷
-
Віддам безкоштовно комод...Можна забрати на 26 Ave SW
-
Підкажіть будь ласка як ви зареєструвались на безкоштовне житло? Ми сім'я з двома дітками десь в листопаді збираємося їхати