UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Подавал одним запросом на всю семью, но у меня дети несовершенно весенние и несовершенно осенние.
-
Детям в аэропорту выдают Visitor Record и потом номера из взрослых Work Permit и этих детских вносите в формы для получения помощи единоразовой после того, когда заведете канадский Bank account.
-
спросите сначала в ближайшем Registry
-
Ми робили довіреність в Едмонтоні, в українському магазині Орбіт працює нотаріус; подзвоніть до магазину
-
Скоріше мається на увазі ринок автозапчастин, як в Києві, на бульварі Перова
-
Доброго дня! Я сьогодні проходив медогляд і мені сказали, що в моєму ворк перміті немає помітки CUAET і я не маєю права отримати знижку на проходження медогляду. Скажіть будь ласка чи вплине відсутність цієї відмітки на отримання фінансової виплати і взагалі чи створить це якісь проблеми в майбутньому?
-
Сыграли хоть раз?
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка хороші, середньої складності маршрути для хайкінгу. Хто які знає.
-
Продам квиток в цирк Dissole koza на п'ятницю на 7:30 pm ціна 70$
-
Здесь без кредитной карты Вас за человека не считают (конечно, утрирую, но «в каждой шутке, есть доля шутки». Например, я в отеле работаю, без кредитной карты я не имею права заселить клиента. Если у человека нет кредитки, первое что приходит в голову «что-то с ним не так!»