UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
квітки там за пару місяців до виліту коштують 600-700$. ближче до виліту - дорожче. людям з інвалідністю - знижка. в ціну квитка зазвичай включен багаж 2х23кг на людину. авіакомпанії luftgansa, aircanada та інш. можливє повернення квитків чи перенос дати але за це штрафи від авіакомпаній.
-
Всім привіт, брат заболів вітрянкою, ще не має сімейного врача, може хто знає де можна викликати лікаря? Чі як краще зробити
-
Hello
-
Hey
-
Hey
-
Скажите, пожалуйста, будет ли кто-то в ближайшее время лететь в Украину / Польшу? Хочу передать очень маленькую посылку. Естественно не за бесплатно :)
-
4 мінімум
-
Шукаю роботу парт тайм е авто ,
-
Сдавала Celpip в Калгари в друх разных офисах
-
Доброго ранку, підкажіть чи є в аеропорті Калгарі червоний хрест або Українські волонтери?
-
Я лечу в Украину на следующей неделе. Вылетаю из Калгари во вторник 19сент. Если что, пишите:)
-
Доброго дня, можливо хтось працює в компанії, де є зараз вакантна позиція ресепшионіста або адміністративного асистента , в даний час працюю на цій позиції , не дуже хочу тут розписувати чому шукаю іншу . Але якщо раптом ви можете допомогти , то будь ласка , буду вдячна 🙏🏼🤞
-
Здравствуйте, кто-то есть с проблемной щитовидкой? Как дорого обходится Eutirox или другой гормон, сложно ли попасть к эндокринологу и делают ли анализы каждых полгода? Отзовитесь, пожалуйста, кто знает по личному опыту или от знакомых. Очень беспокоит вопрос, потому что ребенок наблюдается. Спасибо
-
Доброго дня, якщо в мене і моїх дітей віза без фольги яку я отримала рік тому,нові паспорти ми нещодавно зробили.Питання ,чи не буде неприємностей якщо зараз полетіти до Канади з візами без фольги (в новому паспорті віз немає) Дякую
-
Я сдаю анализы каждые 3 месяца
-
Здравствуйте, я нашла семейного врача, он дает направление на анализы, затем дает рецепт на лекарство. По бенефитам в аптеке получаю бесплатно, но а цена по-моему 15 долларов за 90 таблеток