UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
@Kosm0s914 @firsstplayer1
-
Привет. Подскажите мастера по пк/ноутам
-
Дякую
-
З 1го жовтня Здається кімната біля Шинук мол Тільки для дівчини/жінки 28-50 років 900$ (вода+ опалення включено) 300$ демедж депозіт Для фул тайм працюючих Деталі в лс
-
Обміняють.
-
Добрий день, питання наступне, плануємо в кінці цього місяця приїхати в Канаду, але у дружини є права які закінчуються через місяць( перші права на 2 роки). Питання чи можна їх буде продовжити в Канаді, чи прийдеться здавати на права і в Канаді? Дякую
-
Підкажіть, будь ласка, хто знає, назву в Канаді аналогу сульфацилу натрію (альбуцид)
-
Вам нужно подавать на новую визу. Но программа уже закончилась, и по упрощенному варианту как раньше вы подать не можете. Ваша фоиллес виза закончилась, и её не продлевают, и новую на её основании не вклеивают. Подавать заново надо по обычной процедуре с большим количеством документов, подтверждением финансов и планируемого места проживания, все как раньше, когда это было сложно. Плюс это будет визитор виза без верк пермита. Только по приезду сюда вы сможете податься на верк пермит по POST-CUAET measures. И пока вы его не получите, работать вы не сможете. Это может быть от одного до нескольких месяцев ожидания.
-
www.youtube.com/watch?v=1bnVhOFy1wQ
-
Якщо не буде вистачати пишіть мене. Я тільки дивилася, ні разу не грала. Можу бути, як група підтримки, просто дивитися.