UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Таунхаус 3 bedrooms-1,5 bathrooms Доступний до заселення 16 вересня Ціна - 2300CAD ( вартість за споживання води вже включено у вартість оренди) Локація - 420 Grier Ave NE
-
Усім привіт! Має хтось може роботу на складі? Хлопець, 18р, англійська комунікативна, досвід з Польщі є.
-
Кімната у будинку, 5 хвилин від станції С-трейну Локація - 4936 Dalton Dr NW Вартість - 780 CAD( все включено у вартість, мебльована)
-
Дівчата, привіт. Моя хороша знайома канадка попросила допомогти знайти помічницю по дому/з дітьми. Вона неймовірно чудова людина, і шукає таку ж чудову помічницю українку. Територіально - Aspen woods SW «Для домашньої підтримки я шукаю когось, хто вміє керувати авто (безпечно), чудово справляється з легким доглядом за будинком / допомагає мені так само, як і дітям 🙂 Любов до дітей - обов’язково! Я одинока мама, тому потрібна цілісна підтримка. У вівторок 7.30 - 4.30, і якщо необхідно більше годин - до обіду у понеділок. Вівторок — моя найбільша потреба зараз. Для «правильної» людини - дуже достойна оплата» Якщо є бажаючі - напишіть мені в особисті, а краще - декілька слів про себе (можна українською) та резюме (а це вже англійською) на мою пошту [email protected]
-
Дайте пожалуйста линк где билеты брать на автобус от Калгари Банффа
-
Кохані українці🙏🏻запрошую вас пойожити разом поки є тепло в Princess ISLAND🧘🏼♀️17.09 Заняття направлене на відпускання стрессу, відчуття спокою, гармонії та культивування духовної сили. ☝🏻Те що потрібно в наші не стабільні часи, правда?:) ☀️В програмі на вас чекають: потужні йогівські дихальні вправи; комплекс йога асан для всього тіла, релаксуюча гід медитація шавасана; мантраяна і зцілення звукОм, частування моїми фірмовими зож-солодощами і трохи розмов про практику 💗 Заняття підійде як для початківців, так і для продовжуючих . З собою беріть йога мати, водичку і посмішку:) 💲Цінність заняття 20$ ⏰10:00 - 11:30 📍Princess park на деревʼяному плато 💌Для участі пишіть тут в особисті або в інста www.instagram.com/alena_aum/ До зустрічі і НАМАСТЕ 🙏🏻
-
А можна спитати нащо резинові чоботи? І вони на штучному хутрі мають бути чи з фліскою? І ще теж питання про зимове взуття, є сноубутси з гумовою калошею, є без. Навіщо з гумовою брати якщо зима суха?
-
Вітаю ✌🏼 Якщо ви в пошуках автомобіля, то радий запросити вас до RightRide Calgary North😉 Доступні сотні автомобілів різних марок, моделей, кольорів , запахів і тд 😁 Практично у кожного ньюкамера є Open Work Permit і це все, що вам потрібно для оформлення кредиту в RightRide та отримання привілейованих ставок фінансування на покупку авто 🏎️ Я, як і ви, такий же newcomer і розумію, наскільки витратним і важким є наш з вами шлях у новій країні. З упевненістю хочу повідомити, що зможу допомогти вам отримати бажаний автомобіль на дуже вигідних умовах, спираючись на ваші побажання 🙏🏻 Відповім на всі ваші запитання. Впевнений вам буде легше спілкуватися вашою рідною мовою і не боятись упустити важливу інформацію. Пишіть у директ, обговоримо 😉
-
Всім доброго дня. Терміново шукаю роботу .Розглядаю всі варіанти, прибиральницею, склади, dog walker, посудомийницею . Якщо у вас є контакти людей які можуть допомогти, напишіть мені в особисті повідомлення. Буду вдячна кожному 🫶 Англійський на початковому рівні
-
Тут киян не багато. Зустрів двох 🤭
-
www.onitregionaltransit. ca/
-
Та я взагалі з Житомирщини 😉