UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаю!👋 Віддаю пакет з жіночими речами (у зв‘язку з непредбаченим переїздом), розмір S, деякі з них одягались 2-3 рази максимум! Усі речі в гарному стані та готові приносити радість та комфорт новому господарю🙏 За ВЕСЬ пакет речей - 30 долларів!
-
Останній день програми, присвяченої Україні. Резюме, cover letter, допомога з оформленням документів, снеки, молитва за Україну, програма для дітей. Початок - 18:30. Адреса: 11 Scenic Acres Gate NW Calgary Не пропустіть💙💛
-
📄 Допоможу спіймати слот в Українське консульство на ваші ПІБ! ❌ 💶 Без будь яких предоплат! 👉🏻 Звертайся за консультацією
-
А вот РДР2 просто не представляю в русской озвучке. Ну дикий запад, ковбои, особый антураж - там сам господь велел в оригинале слушать)
-
Да и GOW достаточно крутой в русской озвучке
-
Пусть там и отсебятины полно
-
Ведьмак вон какой мемасный и охеренный вышел с русской озвучкой
-
Хотя, конечно, от игры зависит
-
Оригинальная озвучка и русские/украинские субтитры - топ
-
Озвучки много где нет, и это хорошо
-
Привіт усім , терміново шукаю роботу , розглядаю варіанти marchendiser , прибиральниці , посудомийцею , склади , можливо робота у зоопарку , але англійська на початковому рівні . Досвід роботи в Україні є лиш прибиральниці декілька місяців. Буду вдячна за будь яку інформацію, можливо у когось є знайомі які допоможуть знайти роботу. Дякую
-
Никакого тебе мультисообщества)
-
Дурацкая какая-то система в этой ps
-
Ну тогда укр создам)
-
Я хз, у меня была карта, и аккаунт я создавал 5 лет назад в Польше
-
Наверное нет 👎
-
Или wise