UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Чи можна українцям які переїхали наприклад в Альберту, Калгарі, купити нерухомість(житло)? Чи потрібно платити якісь додаткові податки? Хтось знає про такі нюанси?
-
По приїзду в Канаду і отримавши Ворк перміт подаватись на нову візу вже на місті. Зараз подавати на новий паспорт не раджу, не факт що вам відкриють на новий паспрот по CUAET
-
Добрый день! Очень срочно нужен ответ на вопрос, мы сейчас на паспортном контроле: ситуация такая Украинский загран с визой cuaet рабочей. Лариса вылетала из Сочи в Стамбул по российскому загран. Штамп о вылете и штамп прилета поставили в российский. А в Украинский не ставят. То есть Украинский без единого штампа. В Ванкувере Ларисе дадут ворк пермит?
-
Всім доброго дня. Терміново шукаю роботу .Розглядаю всі варіанти, прибиральницею, склади, dog walker, посудомийницею . Якщо у вас є контакти людей які можуть допомогти, напишіть мені в особисті повідомлення. Буду вдячна кожному 🫶 Англійський на початковому рівні❤️
-
А як подаватись на візу на місці ,якщо ця програма вже закрита ?
-
Ви по Cuaet заїдете та отримаєте ворк перміт і вже перебуваючи в Канаді подасте на візу в новий паспорт
-
Так,я розумію щоб була можливість виїхати ,наприклад,і знову заїхати,ось для цього потрібна віза,а ворк перміт все ж дадуть на 3 роки ,а не до закінчення візи(як защначили вище )я вірно розумію ?
-
Дякую !)
-
Дякую !)
-
Саме так, покажете новий паспорт і Ворк Перміт дадуть на три роки
-
Я з подругою лечу 19 з Франкфурта, а яке питання?)
-
Ребята, лечу из Амстера 20-го (из Вильнюса). Just in case кому что нужно передать
-
Можна