UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Шукаю роботу, може бути фізична Пропозиції пишіть в приват
-
Всім привіт) Можливо комусь треба укр гривні на картку в обмін на канадські долари кешом при особистій зустрічі? По курсу банка, без комісій. Не спам, просто хочемо все звести в канадські долари, а гривня просто лежить. Дякую всім за увагу)
-
Добрий день, можливо хтось працює в готелі, хаузкіпінг ресторані dishwasher, потрібна робота, розгляну і буду вдячна за допомогу.😇🙏🙏
-
Шукаю роботу не повний день район не має значення 🚘
-
Wise
-
Доброго ранку Як краще та вигідніше перевести кошти з картки польського банку на карту канадського банку? Дякую
-
Дякую
-
Продам микроволновку в пользовании была 2 месяца. Цена 140$ Район SW
-
Звільняється місце у дитячому будинку з 02.10.Це на New Brighton SE. Можу дати ном.тел.вихователя. Моя донька туди ходить і я задоволена доглядом за дитиною.
-
У цій клініці робили рентген безкоштовно!!!! А поряд зразу є лабораторія, можно кров здати по 50 $
-
Продам диван 40$
-
Может кто-то подсказать, где делается recreation pass?
-
Їду з Запоріжжя можу привести медикаменти або стіки, сигарети пишіть в приватний чат
-
Добрый вечер! Кто летит из Дублина в Калгари 2 октября? Буду рада знакомству
-
Да. Мужчины. Высшая раса!
-
Не сможешь)
-
Сам пропуск делается в любой из локаций, написанных на листике, который вам дали при оформлении Fare Entry в Сити холле.
-
Добрий день)) шукаю роботу в любій сфері. Розмовний англійський. Я живу біля Чинук. Можливо ви знаєте в яких магазинах наймають зараз ?
-
Це моя фраза!
-
Ти вище за мене, що виходить тоді?
20 Jan 2023, 19:11
172666/371928
about an hour ago