UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
-
Всім привіт,підскажіть будь ласка,викликав швидку, прийшов рахунок на 250$, чи покриває health benefits це, чи щось інше?
-
Доброго дня,підкажіть де можна купити пиво дешевше або оптом?
-
Я так в Чехії жив
-
Только после вас😁
-
Жіночка, в чергу 😂
-
+, я бы тоже забрала растение, желательно большое😁
-
Друзі, на продаж чудовий гриль. Користувались 3 місяці, гриль не в ідеальному стані, звичайно, бо на ньому ж мясо смажили, але все ціле, неушкоджене, помите та технічно працює як нове. Брали в Волмарті за 190 cad. В комплекті також балон, ще навіть є газу на пару раз посмажити. Ці балони можна просто обмінювати на заправках/в магазинах на інший заправлений. Також в комплекті монометр, та можу віддати перехідник для заправки малих, переносних, балонів. Ціна нового комплекту 190+60+15 - 265 баксів, я свій віддам за 100. Територіально Даунтаун, Кірбі.
-
Посоветуйте хороший большой увлажнитель воздуха🙌
-
Поміняйте пін-код. Якщо користуєтесь онлайн банкінгом і мобільним банкінгом, обов'язково поміняйте паролі. Нікому (навіть працівникам банку) не кажіть пін код. Можете обновити свої дані у відділенні банку (перевірити, чи внесена правильно Ваша адреса, паспорт, права і т.д.).
-
t.me/+YYzdTEv-YXA2NzE0 t.me/+YYzdTEv-YXA2NzE0
-
Может кому-то нужно ? Запакованный, срок годности до 10/2024 Не пригодился Отдам чисто символически за 5$