UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго ранку що робити із землячками які кошти не платять за роботу ?
-
Та що тут формулювати є наші які набирають на роботу на стройку . А потім звониш і пишеш їм щоб отримати свої гроші
-
І не 400 і не 800 не має )))
-
Тай ще знімають із тебе кошти бо є якийсь брак , коли самі допустили помилок а вину на робочих перекладають . Вині були мені 800 розрахувався в перших числах вересня сказали що 15 заплатять бо вони якби не можуть . Сказали скинути інвойси скину . Прислали що вони вже вині мені 400 .
-
Є тут таке чудо в цій групі набирає на роботу . Брехливе що капец . Просили щоб в суботу неділю поробив щоб закінчити роботу із камʼяною кладкою вийшов . Просив щоб скинули гроші трансфером за вихідні без переробітки за ту ціну що в звичайний день роблю ок вроді субота із 8 до 22 ночі робив неділя 8 до 21:30 отримав кошти все добре в понеділок вівторок мала бути зарплата за період зняли кошти за суботу неділю …. Ну бля совість є так найобувати і тепер 2 тиждня добиваю цих 800 доларів і вже не 800 а 400
-
Hello
-
Я би хотів попросити адміністратора цієї групи треба якось вже зробити графу тут куди не треба йти на роботу бо дуже вже багато брехливих роботодавців які наживаються на емігрантах на щей Українці
-
Доброго ранку,підкажіть хто жив у цьому готелі Hotel Itinerary - Best Western Premier Calgary Plaza Hotel & Conference Centre - 1316 33 St NE, Calgary, AB T2A 6B6 ?
-
Who is Jesus?
-
@Levros96 и сюда загляни:-)
-
Please sir I need your help please don't refuse me please I am not like brother please not because I'm African please help me none of Jesus
-
Так а можно тогда деанонизировать его? И послушать его версию?
-
Nobody can help you, because we speak here only about Ukrainian people and their opportunity to work in Canada:-)
-
Hello good morning everyone my name is David I'm leaving in Turkey my nationality is Sudan I am broke I need someone to help me can I come to the Visa work please I'll visit her
-
+905011214521 WhatsApp