UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Было дело, волновался. Оно всегда стрессово лететь в неизвестность. Как успокаивал себя? Алкоголь в самолете не дураки придумали))) к середине полета тебе уже всеравно куда лететь😁😁😁
-
Дякую )))
-
Місця можна кращі обрати (але залежить від тарифу), онлайн їх буде більше, аніж у аеропорту на стійці. І на стійку все рівно треба іти, віза чек, багаж
-
А що Вам заважає це зробити?
-
Мені поряд, буквально через дорогу, то я до них ходила особисто. Якщо поспішаєте, то має сенс піти поговорити.
-
Привіт, при перельоті в Канаду через Дублін обов'язково чекінитись перед вильотом через інтернет, летимо West Jet?
-
Дякую , а Ви подавали онлайн чи особисто приходили до центру? Я онлайн подала, але не знаю, чи відпишуться вони, як цю довідку забрати. На старших дітей до школи ці довідки пішли, а цю мені на руки потрібно
-
Я перекладала в Києві, ел.вигляд. потім передала дані до комьюніті хелс центру, а вони вже доробили всі вакцини, що не співпадають з нашим календарем, тож були відсутні. Думаю, вони і дадуть вам таку довідку
-
Треба ще в цю групу добавити відгук про роботавців :) де кидают де які є нюанси якщо хтось робив)
-
Свободные слоты появляются в 6пм каждый день. Т.е. вам нужно быть на полном готове в 5:59 и постоянно обновлять страницу пока не появятся свободные окошки.
-
Вот такая новость за 2015 год насчёт зарядок: The Calgary Airport Authority unveiled a unique new passenger amenity today at Calgary International Airport (YYC), a WeWatt electronics charging station, with the help of Her Royal Highness Princess Astrid of the Belgians, Representative of His Majesty the King. This three-seated stationary bike, developed in Belgium, allows users to charge up their devices by generating power through pedaling, and the installation at YYC is the first in a Canadian airport.
-
Не було оплати ніякої
-
Глумхевен за 100$ отдают в Calgary board game exchange
-
Спасибо
-
Кто мог бы помочь с Job Offerom, ибо чтобы снять квартиру он нужен, или может есть другие варианты? Спасибо большое👍 Calgary
-
Кто мог бы помочь с Job Offerom, ибо чтобы снять квартиру он нужен, или может есть другие варианты? Спасибо большое👍
-
Кто мог бы помочь с Job Offerom, ибо чтобы снять квартиру он нужен, или может есть другие варианты? Спасибо большое👍
-
Летіли з пересадкою з Польщі через Ірландію Без єдиного Білета Прострочений безвіз , та не будо проблем
-
Доброго дня! Як що Ви сейлз менеджер у IT компанії, то у мене є для Вас пропозиція стосовно парт-тайм підробітки. За деталями звертайтеся у дірект.
-
Доброго дня! Як що Ви сейлз менеджер у IT компанії, то у мене є для Вас пропозиція стосовно парт-тайм підробітки. За деталями звертайтеся у дірект.
20 Jan 2023, 19:11
173692/373388
2 minutes ago