UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
🎈🎈HIRING 🎈🎈 Location : Calgary Working hour: Mon-Fri ( 8-5 ) #190 10081 17st NE, Calgary It’s a cabinets and countertops company 🍀We are looking for ⭐️table saw operators ⭐️CNC operator ⭐️Delivery guy Must know speak basic English . must holding valid work permit If you interested , please send email resume to [email protected] No private message, please
-
Спортивні штани , ( на флісі ) стан дуже гарний. На зріст 146-152. Ціна 15$
-
Доброго усім вечора! Хто одружувався в Калгарі, може хтось порадити людину з досвідом,яка може зробити ліцензію щоб одружити пару???
-
Сорочка на худенького хлопчика на зріст 146-152. Ціна 15$
-
Кросівки Adidas . 36 розмір. Стан нормальний 10$
-
Дуже дякую! Мені головне вночі використати. Щоб можливо було поспати. Бо ніс зовсім не дихає.
-
Кросівки 36 розмір. Гарний стан, зручно у школу на перевзувачку( без шнурків). 15$
-
При дуже сильній хворобі.
-
Підкажіть будь ласка якщо летіти з Ізраїлю (з українським паспортом) через Франкфурт до Калгарі чи потрібна мені якась додаткова віза?
-
Дякую! Я не використовую постійно. Тільки коли дуже погано з носом.
-
Кросівки Zara розмір 36. Стан дуже хороший. 25$
-
Ні 🥺
-
Сольовий розчин, ложка солі і 10 крапель йоду на 200мл. Далі присідаєш поки не розкриє ніс і промиваєш, на протязі 24 годин попускає. Знаю бо практично з отьоку квінке виходив такою процедурою. Фармазолін шляпа повна, це в тебе вже медикаментозний шок в носі…Тільки так спригнеш..
-
Плюшева кофта на 4 роки . 10$
-
Знімок чого?
-
Куртка для хлопчика( є маленький надрив), не дуже його помітно можливо заклеіти( ми так і ходили його не видно) 30$. Ходили в теплу зимку