UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт Продаю кросівки ASICS 35,5 розмір Стан нормальний 20$ 📍Cranston
-
Ребята всем привет . Ищу ребят на установку плитки . Нужны ребята с опытом работы по плитке . Зарплата будет обсуждаться на месте. Нужно автомобиль и будет большой плюс если есть хоть какой-то инструмент но если нет инструмента ни так страшно. Фирма молодая. Нужны позитивные ребята и готовы работать.
-
1. Це різні кейси, я думаю що ні
-
Я старый нидфорспид и Аллоды тянул и без ВПН, только раздачу зарезал под ноль. Писем счастья не было. Однако оно все на новой Винде отказалось запускаться, а времени "пилить напильником" у меня нет
-
Це після тесту направили до школи, але я ще чекаю чергу
-
Друзі, всім привіт! В зв'язку з переїздом в інше місто ТЕРМІНОВО, перездаємо чудові апартаменти в чудовому районі Arbour Lake. Це 3 спальні кімнати, 2 ванні кімнати, велика зала та кухня, також є велике загорожене патіо з виходом на газон (перший поверх). Територія цього комплексу закрита по периметру (крім двох в'їздів у загальний двір). Є підземний паркінг з власним паркомісцем та окрема будівля для велосипедів, самокатів, скутерів і мотоциклів. Тихе і спокійне місце. Добрі і тихі сусіди. Поруч станція С-трейн Crowfoot, автобусні зупинки та багато - багато магазинів, банків, фастфудів і решта всього для комфортного проживання. Школи, садочки, бібліотека в пішій доступності. Також, поруч є доступне до використання приватне озеро яке функціонує цілорічно (літом пляж, каякін, рибалка і тд, взимку - хокей, коньки і тд. організовуються різні свята і активності). Адреса: 102, 55 Arbour Grove Close NW. Ціна 2650+електрика. Хто зацікавлений, пишіть мені в особисті повідомлення або дзвоніть (403)9886794 і я повідомлю лендлорда. Далі з ним напряму.
-
хлопець просто мабуть зі злотих переводив в CAD але по факту тут техніка епл дешевше аніж у Польщі а з іншого боку, я вже і не чекаю що тут щось буде дешевше або краще аніж на маркетплейсі)
-
Ищу работу на front desk/office administrator, либо server. Также рассматриваю работу преподавателем английского (по специальности преподаватель). Напишите, если есть вакансии🙌
-
всім привіт, хтось знаходив роботу у тренінгових центрах можливо пов'язану з курсами англійської, або будь-що повʼязане з education?
-
Ну скачай торрентом и отключи раздачу
-
Всем привет Есть интересный вопрос) Как здесь насчет скачивания игр из интернета?) Хочется игру скачать, которая была на старом акке в стиме, но потерял к нему доступ Покупать не охота, ибо уже покупал) Если вообще возможность что-то скачать и будет ли стим на это ругаться? Заранее спасибо:))
-
Доброго вечера, уважно перечитала всю гілку, відповіді на свої питання не знайшла, можливо хтось щось підкаже з цих питань: 1. Чи можна разом з медекзаменом проходити комісію на водійські права 1 категорії? Тобто під час того ж візиту спитати у лікаря направлення до окуліста та інші необхідні дослідження, попросити заповнити відповідну форму. 2. Чи підтверджував хто небудь свою інвалідність у Калгарі, яка процедура з чого розпочати, та чи необхідно казати про інвалідність на медичному екзамені? 3. Де можна дізнатись подробиці про трансплантацію органів, підкажіть будь ласка де почитати умови, яка вартість також цікавить будь яка інша інформація з власного досвіду, або досвіду знайомих. Заздалегідь дякую