UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня, шукаю людину з якою можна знімати квартиру. Квартира в центрі міста але доступна з 1 листопада Ціна з людини ≈1300 Якщо є питання пишіть в приватні повідомлення
-
Привіт, можливо хтось знає як з роботою в Банфі, чи мав вже досвід роботи там (в сфері обслуговування). Цікаво було би дізнатися, оскільки обдумую варіант шукати роботу там, дякую)
-
з ким можно проконсультуватися на рахунок PR? Чи підходить робота та посада. Дякую😁
-
Доброго ранку, можливо хтось шукає сусідку з 1 жовтня?( лише дівчата) Вже знайшла двохкімнатну квартиру залишилось лише оформити , деталі в приват
-
Добрий день. Сім’я з 2 дорослих та 1 річної дитини. Без шкідливих звичок. Шукаємо 1 кімнатну квартиру з середини листопада.☺️
-
Коли там був,то бачив що шукають працівників в ресторанчики,можете подивитись в Гуглі які саме там є та висилати до них резюме,або якщо маєте час та авто,то зʼїздіть зі своїм резюме
-
Дорогі батьки ! Хочу запросити ваших діток на Майстер класи на постійній основі 💛 У місці Сalgary Заняття проводжу як групові так індивідуальні Знаходжусь у центрі міста , за адресою : 800 5 Ave SW Для запису пишіть у П/П Шукай у Instagram: Art_calgary До зустрічі 🍁🍂
-
Продам комплект. Стіл + 4 стільця. В гарному стані. Район Riverbend. Ціна 100 CAD.
-
Доброго дня! Шукаю роботу в Готелі, Hausekeeping. Є досвід роботе в цій сфері. Можливо хтось там працює і потрібен персонал. Буду вдячна за любу інформацію.
-
Доброго дня. Я та мій чоловік шукаємо 1 кімнатну квартиру на довгий термін. Бажана дата заїзду 1 листопада або раніше. Дітей та домашніх тварин немаємо
-
www.alberta.ca/dental-fees?fbclid=IwAR0rPvMSnuqJ3CrJiUxF3VmAG0091DA8XbObzVpeuXJmj1wkmMDJMoAl4Ao
-
Спасибо, может завтра поедем туда
-
Мы делали тут MoJo's License & Registry в феврале на адрес отеля. Тогда у них не было строго с подтверждением адреса, но не знаю делают ли на почтовый ящик.
-
Вишня тут це дефіцит, буває лише желейна в банці і все, навіть не згадаю, щоб заморожена була де
-
Ну ось тепер ми знаєм де!🙂
-
Если кто знает русско/украиноязычного СЕРТИФИЦИРОВАННОГО психолога в Калгари, скиньте, пожалуйста, контакт в личку ☺️
-
Добрый день,такой вопрос с марта подавались на продления work permit, и до сих пор тишина.Куда можно обратиться, чтобы узнать в чём дело?
-
Схоже на те
-
Підкажіть будь ласка, ми живем та працюємо в Канаді вже рік, до кінця року дружині прийде новий паспорт тому що старий вже все, як обновити вп? Треба подати заяву знову на сайті IRCC? Бо в неї був дісний вп до кінця старого паспорту
-
Спасибо
20 Jan 2023, 19:11
174234/374294
5 minutes ago