UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня, нас зараз 3 шукаємо +1 людину яка також категорично проти алкоголю та куріння, немає тварин, збираємося знімати дім (4 кімнати) з 1 жовтня
-
Уже довольно давно, над игрой в принципе и после выпуска активно продолжали работать, делать патчи, чинить косяки На xbox полтора года назад я не заметила каких-то косяков, если честно. А провела я в игре не меньше 60 часов и прошла абсолютно все задания, даже не обязательные дополнения 🫠 Жду выхода дополнения и сяду проходить киберпанк заново Игра 10/10 🤌🏻
-
‼️ Даю безкоштовні цікаві та корисні онлайн-уроки дітям з розробки додатків, ігор, анімації та сайтів‼️ Дитина отримає необхідні навички та зможе застосовувати їх. Також поділюся безкоштовним навчанням за програмами на основі штучного інтелекту. Хто хоче, пишіть, все відправлю👌🏻
-
Всім привіт! Мій знайомий хоче приїхати до Калгарі, в нього є віза вже але вона вклеєна в паспорт якій закінчиться за 8 місяців, але в нього все є новий паспорт до 2033 року. Чи дадуть йому ворк перміт на 8 місяців, або все ж таки повноцінно на 3 роки за новим паспортом? Підскажіть будь ласка хто мав подібний досвід, дякую 🙏
-
Дякую)
-
Всем привет) Мой знакомый приезжает в Калгари с собакой (английский бульдог) и в паспорте собаки владельцем указана его жена, но лететь он будет сам. Кто был с такой ситуации, можете подсказать не будет ли это проблемой когда он прилетит в аэропорт Калгари или когда будет вылетать из Польши?
-
Спасибо. А без участия жены это можно сделать? Они в разных странах находятся
-
З 1 жовтня здається кімната у бейсменті районі Паркдейл, $800 все включно. В бейсменті 3 кімнати, проживають жінка 40 років та хлопець 30 років, всі працюють. Якщо когось зацікавить - пишіть в особисті, вишлю фотографії.
-
З 1 жовтня буде вільна кімната, вартість 750, район Huntington Hills