UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Віддам безкоштовно диван, самовивіз
-
Привіт піпл Нещодавно консультувався в еміграційного і він мене повідомив що причина відмови при подачі на піар прораховується ще до вашої аплікації (?!) Хтось з таким зустрічався ?
-
Якщо Ви виконаєте вимоги безвізового транзиту Великобританії, то так. А це вклеєна віза в Канаду, квиток на рейс до Канади, з вильотом до кінця наступного дня
-
Бейсент двокімнатний 1200 можна заселятись з 25 вересня Не потрібно ніяких кредитних історій)
-
Завтра утром едем в Банф, ( субботу) есть 2 свободных места. Пишите, кому интересно!
-
Завтра утром едем в Банф, ( субботу) есть 2 свободных места. Пишите, кому интересно!
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, хто ходить з ретейнером після брекетів, де можна його підклеїти якомога швидше? Чи є така можливість? В мене відклеївся від одного зуба
-
Привіт! Хтось у Канаді вже криптою займається? Дивлюся альтернативи бінансу і щось не радісно з комісіями. Хто якою біржею користується? Чи може у нас вже хтось створив UA-CA Crypto community якесь?)
-
То есть если на первый пускают там точно уже возьмут
-
Мають пустити, але більше питання чи на ізіджет пустять. Це якраз більша проблема
-
Могу так без визы полететь ? Или не пустят ?
-
Вопрос 🙋
-
Добрий день, порадьте будь ласка дитячого психолога
-
Обідній стіл, IKEA, масив дерева. 100$.
-
Ответила Вам в ЛС.
-
Виставляйся
-
Люди, добрее надо быть. Я представляю сколько людей тригарнёт когда канадские ВВС в очередной раз со своим шоу прилетят и будут летать низко над городом на военных самолётах.
-
www.alberta.ca/aaip-alberta-opportunity-stream-eligibility#jumplinks-2
-
Напоминайте себе, что это просто машины спасателей едут на вызов и вы в мирной стране. Посмотрите как справляться с атаками или обсудите с психологом.
-
У меня есть nasty примеры, но это не для чата.
20 Jan 2023, 19:11
174319/372585
less than a minute ago