UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Або Франкфурт
-
З 1 Грудня буде здаватись кімната в красивій і затишній квартирі. Розташування даунтаун біля річки “тихий центр”. У вас буде окрема ванна кімната. Панорамні вікна, балкон, квартира сторона якої дивиться на даунтаун. В комплексі є безкоштовний тренажерний зал, барбекю, зона відпочинку. C-train 5хв. Є одна вимога: людина повина працювати, для того щоб агенція задовольнила ії для проживаня. Подаю оголошення заздалегідь, хоча б за місяць треба податись. Або ніяких вимог але тоді треба заплатити за 4 місяця на перед. Ціна: $975, депозит($975). Тільки для однієї людини.
-
Доброї ночі усім! Ми, мама з сином 16 років, приїхали до Калгарі 2 дні тому і активно шукаємо житло з 1 жовтня. Наразі перебуваємо у готелі. Як у всіх новоприбулих у нас немає кредитної історії . Може ви знаєте когось, хто може нам допомогти, або знаєте лендлордів, котрі не вимагають її . Або хтось може здає окрему кімнату - ми готові розділити оренду. Будь ласка відгукніться! Будемо раді будь яким пропозиціям! Пишіть в особисті повідомлення
-
У меня сегодня ровно год с момента приезда
-
Скорее, из Канады:-) Не всем заходит
-
Также в связи с переездом есть каримат $5, рамка для фото $5, ломпа для съёмки с тремя оттенками цвета $10, палатка в отличном состоянии $70, тележка выдерживает 70 кг $50. Столик IKEA $30, лампа $20, лампочки для улицы, на солн. батерейках $15, микрофон $20, диван $100.
-
Ну так конечно, нигде нет ссылки на него 😁
-
Я думал у тебя есть права модера?
-
Дискорд дам, но он по сути мертвый) Просто есть, шоб был
-
Я не могу чистить, я ж не админ. @Levros96
-
@Uncle_Manson почисти закрепы от предыдущих сходок и дай линк на дискорд пожалуйста. Я уже перерыл всю группу и не нашел 😔