UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Lot летает только в один город в Канаде( прямым рейсом на Boing 787 Dreamliner)- это Торонто ( Pearson терминал 1). Дальше через партнеров (Star Allians, в основном это AirCanada) пассажир летит дальше по Канаде.
-
У вашому сбе акаунті є форми (fee& waivers якось так), ви заповнили там що у вас є фейр ентрі? Ці форми тра оновлювати щороку. Там же вам мають виставляти рахунок і сума в ньому тоді до сплати має бути 0. А імейли зазвичай шлють загальні.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/find-national-occupation-code.html#wb-auto-4
-
www.alberta.ca/aaip-alberta-opportunity-stream-eligibility
-
Книга чудес вообще то выглядит шикарно, вряд ли смогу собрать людей что бы ее попроходить, но в коллекцию бы взял такую красоту Сколько это она со скидкой стоит, не подскажешь?
-
Bell
-
Дякую) Не підкажете в якого оператора брав?)
-
Чоловік брав одразу після того як ми прилетіли, але його попросили невеликий депозит заплатити щось типу security deposit. Який через пару місяців перевели на його рахунок
-
Я не знаю, это мой знакомый нашел рейс авиакомпании LOT, но он говорил что рейс очень дорогой
-
Кімнату здано. Дякую всім, хто писав і прийшов на огляд.
-
Напоминание
-
Тоже интересовался этим, если правильно помню, то нет.
-
Доброго дня) Цікаво дізнатися,хтось з новоприбулих зміг оформити кредит на телефон+тариф? Чи сказали зачекати кілька місяців для кредит скору?
-
Дякую
-
До січня 24
-
Хороший вопрос. Я видел там ДВД фильмы есть Можно предположить, что да:-)
-
Пивоварен тоже хватает. Обычно при пивоварне паб, но есть и такие пабы, где со всех пивоварен локальных много чего подают. В среднем пиво от 8 и выше стОит В BSB на перекрестке 1-ой и 10-ой например каждый день какой-то сорт пива по 5.75
-
Добрий день, отримав нещодавно benefit card, але деякі знайомі кажуть, що незалежно від того коли ти її отримав вона буде дійсна до кінця вересня цього року. Хто знає, чи правда це чи ні?
-
Написав в приватні
-
Під час війни дозвіл не потрібен. Принаймі на початку серпня нам так казали на кордоні. Може щось і змінилося.
20 Jan 2023, 19:11
174500/372413
2 minutes ago