UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Хороший вопрос. Я видел там ДВД фильмы есть Можно предположить, что да:-)
-
Пивоварен тоже хватает. Обычно при пивоварне паб, но есть и такие пабы, где со всех пивоварен локальных много чего подают. В среднем пиво от 8 и выше стОит В BSB на перекрестке 1-ой и 10-ой например каждый день какой-то сорт пива по 5.75
-
Під час війни дозвіл не потрібен. Принаймі на початку серпня нам так казали на кордоні. Може щось і змінилося.
-
Доброго дня! Можете підказати в якому районі Калгарі розташовані готелі з безкоштовним проживанням для українців? Це десь в даунтауні чи ближче до окраїн Калгарі?
-
[email protected] Centre of newcomers Пишіть в цю організацію Вони теж допомогають з житлом , нам дуже помогли та з безкоштовним трансфером до готелю , ccis дуже погане відношення до українців !
-
Вітаю! Якщо у когось є 2 вільні місця в понеділок або в вівторок в Банф - ми з радістю долучимось!
-
Вітаю! Якщо у когось є 2 вільні місця в понеділок або в вівторок в Банф - ми з радістю долучимось!
-
Всім привіт мої ШАНУВАЛЬНИКИ Техно .🖤🤗 Дякую вам що ви завжди зі мною 😘 Я вас дуже ціную ! І ТАК ПОГНАЛИ🥁 ……. Нова Локація нове місто ! Під назвою «OPERATION WAREHOUSE « ЦЕ АБСОЛЮТНО НОВИЙ ПРОЄКТ ДЛЯ Шанувальників Техно движухи від « CYNIKIL ENTERTAMENT « Якщо ти любиш потанцювати ! То ця подія точно для тебе ! Ця вечірка «DARK STYLE « Я обіцяю тобі що ти не будеш спати цю ніч !😁 Я закохаю тебе у світ "ТЕХНО МУЗИКИ" НУ ЩО ! Придбати квиточкі можно тут 👇 КВИТКИ!! !🏷 Також від мене буде для тебе «SECRET DARK SHOT « у подарунок 🍹🎁 Для того щоб придбати цей подарунок тобі треба придбати заздалегіть КВИТОК 🏷🔗 📍LOCATION "AURA "Calgary 628 8 AVE SW,Calgary
-
Що таке student account summary? Видали сьогодні листа щоб сплатити $160
-
Допоможіть, будь ласка. Вчора ввечері прилетіли, ссіs сказали їхати в готель, який вони нам забронювали на 7 днів, приїхавши убером, на рецепції нам сказали, що бронювання лише на 2 дні. Я передзвонила волонтерам, сказали,що зранку продовжать бронювання, але не продовжили. Що робити? Дзвоню, тел не відповідає. Можливо хтось підкаже якесь житло, нас 5, 2 дорослих і 3 дітей.
-
Добрый день всем есть хорошая вакансии. В компанию Jeco Inc Custom Wood finishing. We are currently looking to add another member to our growing team. This position is for a General Laborer. Ideally, we are looking for someone that has a decent understanding of the English Language and has a general idea of Wood finishing. This position will generally be based in our prep area, where you will be prepping MDF and solid wood materials for Staining, Primer, and Paint. This position does require standing for long periods of time, heavy lifting, and attention to detail. Benefits (Health and Life insurance) after a 3-month probationary period. Please apply for this position by emailing your Resume to [email protected] with the Heading General Laborer.
-
Поясните тогда о каких приборах вы говорите.
-
Окей, спасибо)
-
Якщо шо то пишіть в лс, погляну вам офери😉
-
Спасибо
-
Зараз можна від файдо взяти з тарифом 39/10 гіг, 45/30гіг