UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я неделю назад заполнила онлайн по пластиковой карте, до сих пор заявление "в обработке". Когда ждать непонятно 🤷♀
-
Кто планирует лететь в конце зимы/начало марта - пишите, будем кооперироваться :)
-
Всіх вітаю Заіхали в квартиру , потребуємо підключити домашній інтернет , якщо хтось може допомогти з цим питанням напишіть в особисті Дякую за увагу
-
Інколи вони дають заміть мегабайтів щомісячну знижку на 10$ але якось не кожному.
-
100$
-
У меня на всех зарядках к лаптопам, планшетам и телефонам написано 110-220в 50-60Гц Всё работает годами как здесь так и во время поездок в Европу. Откуда информация что будет работать не долго?
-
Вітаю всіх Чи є хтось хто займається підключенням домашнього інтернету?
-
Добрий вечір всім. Шукаю кімнату з 1 листопада. Маю роботу. Якщо хтось має пропозиції, пишіть.
-
Подивись в магазині basha food
-
Народ, у кого файдо, зайдіть у свій аккаунт - там може бути оффер на безкоштовні мегабайти щосісяця без всяких там змін до плану. Якщо нема, чи мало (5-10 гіг), пишіть в чат їм. Я сьогодні на всі три лінії на свому аккаунті додав по 20-25 гігов Не те що мені вони потрібні, я і 10 не використовую на міс, але ж нахаляву
-
Портативний монітор ARZOPA. 15.6 дюймів, 1080p, HDR. Можна підключити все що завгодно. Має два type-c, один hdmi та 3.5 мм під навушники. Стерео звук. В комплекті все що треба. Ціна: 120 CAD.
-
Оригінальний шкіряний чохол на IPhone 14 (6.1) Відкрив, приміряв, поклав в коробку. Ціна: 40 CAD. Чохол Otterbox на IPhone 13 (6.1) Не був у використанні. Ціна: 20 CAD.
-
Смартфон OPPO Find X3 Pro. Стан ідеальний. Придбав рік тому у Франції. В комплекті блок на 65W (але під євро розетки, дам перехідник), навушники, шнур і пару чохлів 😁 Ціна: 850 CAD. (Половина від його вартості)
-
Ноутбук Chuwi Herobook Pro. 14.1 дюймів, 1080p, 256 Gb SSD, 8 Gb ОЗП. Стан ідеальний, працює досить швидко, як для таких параметрів. Безшумний, бо має пасивну систему охолодження. Гарне рішення для перегляду фільмів, ютубу, веб серфінгу, та документів. Ціна: 200 CAD.
-
Потрудитесь излагать ваши мысли яснее
-
Всі ці сторінки це повністю все безкорисне! Пуста болтавня!! Для яючого ви все це створюєте? Зайнятися нема чим?
-
Я с уважением )
-
English с тобой не согласен
-
Там и там Английский 😂
-
Зачем виза Великобритании в Ирландии?)
20 Jan 2023, 19:11
174664/371388
24 minutes ago