UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
100$
-
Добрий вечір всім. Шукаю кімнату з 1 листопада. Маю роботу. Якщо хтось має пропозиції, пишіть.
-
Подивись в магазині basha food
-
Народ, у кого файдо, зайдіть у свій аккаунт - там може бути оффер на безкоштовні мегабайти щосісяця без всяких там змін до плану. Якщо нема, чи мало (5-10 гіг), пишіть в чат їм. Я сьогодні на всі три лінії на свому аккаунті додав по 20-25 гігов Не те що мені вони потрібні, я і 10 не використовую на міс, але ж нахаляву
-
Ноутбук Chuwi Herobook Pro. 14.1 дюймів, 1080p, 256 Gb SSD, 8 Gb ОЗП. Стан ідеальний, працює досить швидко, як для таких параметрів. Безшумний, бо має пасивну систему охолодження. Гарне рішення для перегляду фільмів, ютубу, веб серфінгу, та документів. Ціна: 200 CAD.
-
In search of a job in Calgary! I'm an MMA fighter with experience as an English teacher, in sales, and a few months' experience working as a carpenter in Canada. I speak English fluently, am a native Ukrainian speaker, and am bilingual in Russian and Arabic. I also have basic knowledge of Mandarin and German. I'm very grateful for any opportunities and advice! I'd be happy to discuss potential collaborations.